📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Odważne, ale głupie... Nie, czekaj. To było tylko głupie... Poor bastard.
W chwili zagrożenia nikogo nie było, ale na trupa to każdy popatrzeć chciał.
i na huj mu to było rozumiem bohaterskie zachowania jeśli cierpi dziewczyna, rodzina etc. ale nie warto ryzykować dla paru groszy, które i tak nie były jego, tylko szefa, czy tam sieci...
Premię by dostał jakby pomógł w schwytaniu bandziora, darmowy bilet do cyrku. Swoją drogą. Jego i tak to już chuj obchodzi więc co hejtujecie?
Juz wolalbym zginac prubujac niz wiecznie srac w porty. No ale chuj ludzie cenia zycie ponad zycie. I tak jecie sracie i siedzicie w necie wiekrzosc zaprzepaszcza zycie na pierdolach. Wiec dajcie gosciowi luzu za bohaterzyl a ze mu nie wyszlo. Troche spoerdolil koncowke bo co mogl zrobic lerzac na glebie lapiac kola za kostki no ale dzialal pod wplywem impulsu.
socjalmmv napisał/a:
I na chuj to bohatera udawać. Wziąłby tą kasę i spierdolił.
No kurwa, zaryzykował bo mu zależało na "uścisku prezesa" i poklepaniu po ramieniu za to co chciał zrobić
To samo spotkało bohaterskiego Polaczka gdzies w Anglii, sprzątał ulice czy coś takiego i widział jak się do domu włamują jakies paparuchy. Zagrała mu w duszy ułańska nuta, przyszarżował i dostał matoł kose pod żebra za nic i po nic. I ch*ja z tego komukolwiek przyszło. Głupota
Ja pewnego razu dostałem nożykiem w boczek jak porwałem się na bohatera w stronę bandziorka w osiedlowej żabce. Co prawda udało się gościa powalić z pomocą sprzedawcy. O tym, że dostałem nożem dowiedziałem się dopiero po dotarci policji na miejsce ( jakieś 5 minut bo komenda zaraz za rogiem) jak adrenalina spadła przyszedł ból i mdłości blee... Ale na gościa z bronią się porywać? Kładł bym się grzecznie na glebę. Co prawda porywać się na gościa z nożem też przegięcie, tylko że nożyk wyciągnął z rękawa jak się dobrałem do gościa szkoda, że nie mam foto przed szyciem i po już by mieszkało na hardzie bo rana była paskudna Peace
Typ trzymał za noge gościa z pistoletem, który i tak narozrabiał tyle, że nie miał nic do stracenia. To jak drażnienie psa, przypartego do muru.
jakoś tak mi się skojarzyło:
"W naszym codziennym życiu, możemy być świadkami przeróżnych wypadków. Jaka jest Twoja pierwsza myśl w takiej sytuacji? "Szybko, musze mu udzielić pomocy"? Nie rozśmieszaj mnie! Pewnie myślisz "Może zobaczę jak, ktoś umiera" To nie są myśli psychopatów, tylko większości ludzi. Nie ma znaczenia czy jest to katastrofa lotnicza czy wojna. Sprawdziłeś kiedyś bicie swojego serca, gdy mówili o tym w wiadomościach? Zastanawia mnie dlaczego tak jest. W takiej chwili oglądalność potrafi szczególnie wzrosnąć. Wszyscy mają nadzieję, że zobaczą czyjeś zwłoki...Rodzaj takiego podniecenia przeczy zdrowej logice." /Gantz.
Poza tym, dobre ujęcia
"W naszym codziennym życiu, możemy być świadkami przeróżnych wypadków. Jaka jest Twoja pierwsza myśl w takiej sytuacji? "Szybko, musze mu udzielić pomocy"? Nie rozśmieszaj mnie! Pewnie myślisz "Może zobaczę jak, ktoś umiera" To nie są myśli psychopatów, tylko większości ludzi. Nie ma znaczenia czy jest to katastrofa lotnicza czy wojna. Sprawdziłeś kiedyś bicie swojego serca, gdy mówili o tym w wiadomościach? Zastanawia mnie dlaczego tak jest. W takiej chwili oglądalność potrafi szczególnie wzrosnąć. Wszyscy mają nadzieję, że zobaczą czyjeś zwłoki...Rodzaj takiego podniecenia przeczy zdrowej logice." /Gantz.
Poza tym, dobre ujęcia
O kurwa, takie kozaki z was jeśli chodzi o harda, a okazuje się że tak naprawdę to pizdy.
Prędzej hańba niż śmierć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów