📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i wyobraźcie sobie że takie gnidy czarne będą w polsce.... twoja ukochana jest w pracy a taki czarny podczłowiek ją skrzywdzi aż się nóż w kieszeni otwiera na samą myśl o tej czarnej kupie gówna.
Ale pierdolony dzikus! Jak juz robi napad to mogl ja jak czlowiek postraszyc bronia a nie napierdalac.
typowy murzyński podryw białej kobiety
BongMan napisał/a:
Ale pierdolony dzikus! Jak juz robi napad to mogl ja jak czlowiek postraszyc bronia a nie napierdalac.
No chłopak miał problemy z wczuciem się w rolę człowieka, a że czas gnał i w planach było podpierdolenie jeszcze kilku portfeli to improwizował
Rafau napisał/a:
Jestem ciekawy jakby to spotkało Twoją dziewczynę pierdolony cwelu czy wtedy byś się śmiał. To są nerwy, nie często zdarza się sytuacja, że ktoś rabuje Ci sklep, nie wiesz wtedy co robić, myślisz, że możesz ponieść konsekwencje i samo jakoś leci, a fakt, że Ciebie to cieszy jak jakiś pierdolony murzyn wyjebał jej w twarz z partyzanta pokazuje, że jesteś zwykłym śmieciem, który tak jak połowa gimbów stąd próbuje być sadystycznym na siłę.
Nie pozdrawiam.
Ojej, ale nie musisz do mnie mówić tak jak mówią do Ciebie w domu rodzice, no chyba że sam kiedyś tak w pizdę wyłapałeś to dobrze Ci tak chuju!
Czytam te komentarze wyżej i dochodzę do wniosku że połowę z was powinni razem z tą czarną małpą deportować na księżyc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów