Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja w tej chwili mam coś z prawem i cała video/foto relację wam dopierdolę w osobnym temacie abyście mieli pogląd jak to wygląda.
Coś tak czułem, że ta renta za nogę to ściema.....
Kasta nadzwyczajna i tyle w temacie. To tak jak ten roztargniony sędzia co zapierdolił z kasy 50zł... albo ten inny co ze stacji 20zł... albo kolejny co...
Ja w tej chwili mam coś z prawem i cała video/foto relację wam dopierdolę w osobnym temacie abyście mieli pogląd jak to wygląda. No ale nie spojleruję bo póki co nie mam żadnych oficjalnie zarzutów ani nie jestem podejrzanym, jeszcze.
Czyżby zrzutka to wyłudzenie?
Film nie dotyczy sędziego a ty pisowcu wyjeżdżasz z jakąś "kastą"
Jak jedzie po sądach to od razu PiSowiec? Sądy to nigdy niezdekomunizowany kurwidołek pełen najgorszych z najgorszych.
Napadł ma Żabkę, ponieważ zaszły szczególne okoliczności.
Często w rodzinach wysoko usytuowanych ludzie czują się wyjątkowi. Doszli do swojego statusu dzięki posiadaniu cech, które występują niezmiernie rzadko, jak inteligencja, spryt, zaradność, pracowitość oraz pewne cechy nadprzyrodzone.
Młodsze pokolenie wyrasta w poczuciu wyjątkowości. Jednak czujni rodzice odcinają swoje dzieci od pieniędzy, co wpędza je w swoistą pułapkę.
Taki młodzieniec nie zaakceptuje nużącej pracy poniżej swoich możliwości, jednocześnie widzi jak łatwo starsi zarabiają duże pieniądze.
Łącząc te dwa fakty, wyjście jest jedno: zarobić szybko jakąś sensowną kwotę.
Ponieważ legalnych możliwości zarobienia większej kasy, taki człowiek nie ma zbyt wiele, ppdejmuje decyzję, że chwila strachu jest lepsza, niż zmarnowanie całego miesiąca.
Więc staje po niewłaściwej stronie lady...
Paradoksalnie w lepszej sytuacji są dzieciaki z plebsu, widząc ujebanych pracą rodziców nie mają złudzeń, ani aspiracji, łatwo są w stanie pogodzić się z losem i iść do byle jakiej pracy za marne grosze...
Pierdolisz głupoty. Tak kończą dzieci pierdolonych nowobogackich pieczarkarzy
Dzieci prawdziwej elity intelektualnej i wyższej klasy potrafią skorzystać z szansy i czesto idą w ślady rodziców. Mając kasę otrzymują najlepsze wykształcenie i start w zyciu.
Kasta nadzwyczajna i tyle w temacie. To tak jak ten roztargniony sędzia co zapierdolił z kasy 50zł... albo ten inny co ze stacji 20zł... albo kolejny co...
Ja w tej chwili mam coś z prawem i cała video/foto relację wam dopierdolę w osobnym temacie abyście mieli pogląd jak to wygląda. No ale nie spojleruję bo póki co nie mam żadnych oficjalnie zarzutów ani nie jestem podejrzanym, jeszcze.
Zasłużysz na głowną?
Ja w tej chwili mam coś z prawem i cała video/foto relację wam dopierdolę w osobnym temacie abyście mieli pogląd jak to wygląda. No ale nie spojleruję bo póki co nie mam żadnych oficjalnie zarzutów ani nie jestem podejrzanym, jeszcze."
Z ujebaną nogą ciężko spierdolić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów