Pif paf
Pif paf
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czyli porzuciłeś juz wszystkie swoje "rzeczowe" argumenty, a teraz próbujesz sugerować, że to ja a nie ty, zacząłem się "pruć" w tym temacie. Hipokryto!
Weź się skończ błaźnić
Hahah
"ew" to nie jest skrót, baranie, tylko te wasze gówniackie wypociny liryczne.
W dobie słowników wbudowanych prawie w każdą aplikację i wszędobylskich klawiatur nie powinno być już takich przypadków. No ale jednak. Zawsze znajdzie się kretyn, który myśli, że robienie błędów podczas pisania, to coś normalnego, bo w jego wiosce wszyscy tak mieli.
Kurwa, Barman od nieuków ludzi wyzywa, a sam w ojczystym języku pisać nie potrafi! XD
"ew" to nie jest skrót, baranie, tylko te wasze gówniackie wypociny liryczne.
W dobie słowników wbudowanych prawie w każdą aplikację i wszędobylskich klawiatur nie powinno być już takich przypadków. No ale jednak. Zawsze znajdzie się kretyn, który myśli, że robienie błędów podczas pisania, to coś normalnego, bo w jego wiosce wszyscy tak mieli.
Kolejny pajac bez szkoły
sjp.pwn.pl/slowniki/ewentualnie.html
Gościu się telefonem osłaniał od tego strzału?
Tak, a co?
Gościu się telefonem osłaniał od tego strzału?
Up
Pierwszy strzał w wątrobę a drugi w kręgosłup. Śmiesznie wygląda ten moment kiedy zorientował się, że jego zasrane życie brudasa dobiega końca, pewnie kwiczał jak świnka. Mam nadzieję, że zdążyli go jeszcze potorturować. Poskakać po nim trochę, może by wypluł te dwie pestki:)
Jesteś moim idolem.
Szeryf też dostał w udo. Sika jak z tętnicy, więc 2 trupy niewykluczone
Nie widziałeś krwawienia z tętnicy. Jakby dostał w udową to padłby w 30 sekund, szybciej niż kowboj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów