po tagach nie znalazłem jak było to do kibla z tym
po tagach nie znalazłem jak było to do kibla z tym
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A w takim kurwa Sao Paulo w Brazylii strach się gdzie kolwiek ruszyć z domu po godzinie 20:00. Pomijam już fakt robactwa, zwierzątek które chcą cię zabić i wszelakich chorób. I pomijam też fakt, że w Brazylii bieda aż piszczy (tak kurwa, tak tam jest). Właściwie to nie ma tam klasy średniej, są albo biedni albo zajebiście bogaci (tych to tam za dużo nie ma)
Ale nie, wy kurwa ciągle narzekacie, że Polska jest gorsza nawet od Brazylii. Odłóż pieniądze gimbusie, wyjedź do ukochanej Brazylii i zobacz jak tam kurwa jego mać jest... Ja pierdole...
A przed wylotem oczywiście musisz umieć Portugalski w stopniu komunikatywnym (bo Angielskiego czy nawet Hiszpańskiego ta cała dzicz nie zna). Dodam od siebie że język prosty nie jest. Dodatkowo przejść szereg szczepień na różne choróbska itd... Aha no i uzbierać jakieś 3k na sam samolot. Dodam jeszcze, że życie w Brazylii jest jakieś 50% droższe niż Polsce. Rzeczywiście mamy czego zazdrościć! Boa Noite!
Kurwa ale wy pierdolicie o tej Polsce! A najwiecej zawsze mają do powiedzenia tzw. światowcy w wieku gimnazjalnym którzy byli najdalej na wycieczce szkolnej na 2 dni w czechach albo słowacji i mówią jak to w Polsce jest źle. W porównaniu z Brazylią to my kurwa jesteśmy państwem zajebiście bezpiecznym i rozwiniętym. Możesz spokojnie wyjść w nocy i jeśli nikogo kurwa nie zaczepisz to małe prawdopodobieństwo że ci się coś stanie.
A w takim kurwa Sao Paulo w Brazylii strach się gdzie kolwiek ruszyć z domu po godzinie 20:00. Pomijam już fakt robactwa, zwierzątek które chcą cię zabić i wszelakich chorób. I pomijam też fakt, że w Brazylii bieda aż piszczy (tak kurwa, tak tam jest). Właściwie to nie ma tam klasy średniej, są albo biedni albo zajebiście bogaci (tych to tam za dużo nie ma)
Ale nie, wy kurwa ciągle narzekacie, że Polska jest gorsza nawet od Brazylii. Odłóż pieniądze gimbusie, wyjedź do ukochanej Brazylii i zobacz jak tam kurwa jego mać jest... Ja pierdole...
A przed wylotem oczywiście musisz umieć Portugalski w stopniu komunikatywnym (bo Angielskiego czy nawet Hiszpańskiego ta cała dzicz nie zna). Dodam od siebie że język prosty nie jest. Dodatkowo przejść szereg szczepień na różne choróbska itd... Aha no i uzbierać jakieś 3k na sam samolot. Dodam jeszcze, że życie w Brazylii jest jakieś 50% droższe niż Polsce. Rzeczywiście mamy czego zazdrościć! Boa Noite!
Nikt nie wspominal o poziomie zycia w Polsce i Brazylii, tylko o prawie do obrony osobistej. Pod tym wzgledem akurat Brazylia jest lepszym krajem od Polski.
czepisz to małe prawdopodobieństwo że ci się coś stanie.
A w takim kurwa Sao Paulo w Brazylii strach się gdzie kolwiek ruszyć z domu po godzinie 20:00. Pomijam już fakt robactwa, zwierzątek które chcą cię zabić i wszelakich chorób.
true, chłopaki byli z sekcji na turnieju BJJ w rio i mówili, że najlepiej chodzić w samych spodenkach i klapkach bo nawet z koszulki mogą cię ojebać podbijająć z gnatem domowej roboty.
a wieczorem na plaży co 50m stoi grupka typków, którzy zabiją za zegarek
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów