Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo amerykańskie prawo jest elastyczne. Jakby delikwent przeżył, to w sądzie zgarnął by krocie.
Co ty pierdolisz.
Lepiej jest patologię zamienić w niewolników i kazać im pracować w obozach pracy aż nie odpracują swoich krzywd i utrzymania w obozie pracy w trakcie odpracowywania krzywd. Niektóre krzywdy mogą być niespłacalne. wtedy taki niewolnik ma wybór - siedzi samotnie w pustej w celi o suchym chlebie i wodzie lub pracuje aby mieć lepsze jedzenie, meble w celi, innych niewolników w celi itd..
Zabijanie patologii zamiast robienia z niej niewolników jest marnotrawstwem.
Dlatego argument ekonomiczny zawsze będzie przeczył potrzebie istnienia kar śmierci.
Szkoda, że na świecie ludzie to w większości debile i nie rozumieją oni, że gdy mamy do wyboru karę śmierci albo dożywocie, to, to nie są tylko te dwie opcje. Krótkowzroczność i hipokryzja często cechuje tych, co widzą tylko te dwa rozwiązania w systemie penitencjarnym.
NIEWOLNICTWO jako kara za przestępstwa to najlepsze wyjście ze wszystkich.
Co ty pierdolisz?
Trzeba zatrudnić ludzi do pilnowania. Zdarzały by się ucieczki lub bunty. Ta patologia i tak by robiła wszystko, żeby nie pracować i co byś zrobił? Rozstrzelał? Bił po stopach? To nie wojna, że z robotnikami przymusowymi można robić co się chce.Po co komplikować?
Tyle strzałów, a krwi nie widać, wytłumaczy mi to ktoś?
Już tłumaczę. Bo to nie jest amerykański film z holiłud.
Już tłumaczę. Bo to nie jest amerykański film z holiłud.
Na hardzie zawsze się krew wylewa po czymś takim, próbuj dalej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów