To najlepsze miejsce na bójke
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
To najlepsze miejsce na bójke
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jest ruski, jest wpierdol. Porządny. W tubce.
lube Rosjan ...ale tych ktorzy uzywaja argumentow slownych a nie odrazu rekoczyn.
Dwoch najebanych ruskich drechow dostaje lekko po ryjach za to ze namieszali w kolejce od trzezwych kolejkowiczow.
Wy byscie co najwyzej pod nosem zadziamgotali i potulnie stulili uszy, jakby sie wam takie bydlo wpierdzielalo, a tutaj dwoch konkretnych kolesi zareagowalo.
Wy byscie co najwyzej pod nosem zadziamgotali i potulnie stulili uszy, jakby sie wam takie bydlo wpierdzielalo, a tutaj dwoch konkretnych kolesi zareagowalo.
Wiesław nie może tylko napewno do k.urwy nędzy, rozumiem jak by dostał dechą lub jakimś prętem, ale żeby płakać nad bitką ? I to jeszcze jakieś dresiwo dostało! Kurva jak bym tam był to też bym sobie pokopał! A z tym, że wygrywają lepsi, a przegrywają słabsi to kurva Amerykę odkryliśta Pany hehe
Boże (albo nie mieszajmy sił niebieskich) o co cały spór to ruskie przecież oni się napierdalają od tak bez powodu to oczywiste jak to że słońce wstaje na wschodzie. A że słabsi dostają hymmm ciężko wyjaśnić czego
kazdy rusek cwiczy zapasy?
hahaha najlepszy ten co zaczyna sie bic jako drugi dwa strzaly dwie maty zaspiewajmy wszyscy dla niego " kiedy powiem sobie dość !!"
podziwiam ruskich oni się nie pierdolą tylko w ryj i koniec X)
frajerstwo bez honoru
rosja... ciekawe czy fajnie pachniało w toi toiach hmm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów