📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Virsitaris napisał/a:
Sam napisałeś o małolatach watykański pomiocie i jeszcze próbujesz odwracać kota ogonem. Won pedofilu.
Dziecko. Wiem że potrafisz słownik obsłużyć. Brawo za to. Ale dla niektórych tutaj i 30 to małolaty.
Weź te swoje fiksacje z ruchaniem dzieci gdzie indziej.
lewaki juz krzyczą nagrywaj, nagrywaj ale zapomnieli, że w Polsce ukrainiec ma wiecej praw od lpg
No kurwa co za abstrakcja, coś w sukience skacze jak Rocky do bitki. Monty Python w wersji polskiej. 😀
sberek38 napisał/a:
...uj wie komu kibicować, totalna zagwozdka
Polakom. Są, jacy są ale obywatelstwo mają.
spoko kiecka
Chciałbym żeby mi ktoś wytłumaczył, ale tak po ludzku, rzeczowo co mu przeszkadza w tym że transy są, istnieją, żyją obok nas. Co w tym jest takiego że nie można tego znieść. Pomijam propagandę lgbt w szkołach, pchanie tego do mediów, filmów, gier, książek, parady, afiszowanie się z tym na siłę bo sam tego nie trawię.
Nikomu niech się wyrxynają zboczeńcy.
Ale ta nasza stolica postępowa, dziękuję Bogu, że mieszkam na prowincji i nie będę widział takich obrazów najprawdopodobniej do śmierci
Transy się chociaż bronili i walczyli i szacun za to bo jak się ogląda te filmy jak łebki w dresach dostają wpierdal od ukrow to się przykro robi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów