Byłem w kawiarni z moją koleżanką ( ładna, normalna dziewczyna) i jej chłopakiem ( typowy dres, wymiary 2 na 2 ). Rozmawiamy sobie, miło, sympatycznie. Musiałem jednak wracać, żegnam się z koleżanką i mówię, że możemy spotkać się za tydzień, dodając: "Co na to Twój napięty harmonogram?". Nagle doskoczył do mnie jej chłopak i mówi: "Kogo nazywasz harmonogramem , ty chuju!?!"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
🔥
Przycinanie żywopłotu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ipocotarejestracja
Gówno tam masz frajerze. Po chuj jarasz się tym, że masz koleżanki jak tak naprawdę jedyną kobietę z jaką masz do czynienia jest Twoja matka. Nie masz kolegów, a tym bardziej koleżanek. Jesteś aspołeczną cipką, którą jedynym celem jest osiągniecie najlepszego itemu w grze komputerowej i powiększając przy tym swojego e-penisa.
Gówno tam masz frajerze. Po chuj jarasz się tym, że masz koleżanki jak tak naprawdę jedyną kobietę z jaką masz do czynienia jest Twoja matka. Nie masz kolegów, a tym bardziej koleżanek. Jesteś aspołeczną cipką, którą jedynym celem jest osiągniecie najlepszego itemu w grze komputerowej i powiększając przy tym swojego e-penisa.
up a tak nawiązując do dresów uderz w stół a nożyce sie odezwą
mateuszowy napisał/a:
@ipocotarejestracja
O proszę czego można się o sobie dowiedzieć przez internet.
opowiadał mi o tym dziadek
@up
A ja wczoraj.
A ja wczoraj.
iPoCoTaRejestracja napisał/a:
O proszę czego można się o sobie dowiedzieć przez internet.
Mogę Ci jeszcze wywróżyć z fusów jak chcesz. Internet zna Ciebie lepiej niż ty sam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów