Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Serio czujecie się tak opresyjne uciskani przez Ukrainę? Nie lubię ich (niemal nikogo nie lubię), ale kurwa, napływowe bydło jak napływowe bydło, ma zapierdalać a nie dostarczać mi doznań estetycznych. Myślicie, że do UK albo szwabów to śmietanka naszej młodzieży wyjeżdżala zapierdalac na zmywaku?
Hahaha jak się Polaczki napinają. Znaleźli się kurwa z narodu wybranego super sprawiedliwego, empatycznego.
Chuja tam pogrom alfonsów czy jedwabne czy bandyci przekleci. Gimbananacjonalisci z kraju o najwyższe inflacji w Europie, o bezwartościowej walucie pomiatanego i zgnojonego przez rząd prokremlowskich neobolszewikow.
Już skończyłeś się wysrywać? To teraz ładnie posprzątaj i zobacz czy cię nie ma gdzie indziej, tępa pało.
Chuja tam pogrom alfonsów czy jedwabne czy bandyci przekleci. Gimbananacjonalisci z kraju o najwyższe inflacji w Europie, o bezwartościowej walucie pomiatanego i zgnojonego przez rząd prokremlowskich neobolszewikow.
Ty dzieciaku chyba nie wiesz, co się działo w Jedwabnem. Dla goryla o przeciętnej inteligencji byłoby jasne, że posiadając 30 innych goryli i tylko kije i orczyki nie ma fizycznie możliwości zagonić kilkuset żydów do niedużej stodoły i ją podpalić. Żebyś zrozumiał jak wyglądała sytuacja, idź pod stadion Legii w barwach Cracovii posiadając jedynie kij i zagoń tym kijem 20-30 kibiców do klatki. Powodzenia, jeśli wierzysz, że się uda.
Niby żal gościa bo odważny. Niby skurywysyny bo w grupie. Ale jednak szacunek bo młodzi w maseczkach a foliarz bez.
O kurwa nie sądziłem, że żenadometr mi wypierdoli poza skalę.
Patrzcie na tego debila, jest gotowy Was napierdalać w grupie za to, że np. nie macie maseczki.
Bo jak nie macie maseczki to tak jakbyście chcieli zabić człowieka. Rozumiecie?
Ty pojebany niewolniku i hipochondryku, założę się, że to zdjęcie krążące w sieci rodziny na zakupach z butelkami 5litrowymi na głowach to Ty z rodziną, co?
Przez takich skończonych kretynów jak Ty zrobią z nami co zechcą. Zapewne siedzisz teraz przed monitorem w maseczce i rozmyślasz o tym, że dobrze by było żeby rząd nakazał mieć kamery w domach czy siedzicie w maseczce, bo zagrożenie WIRUUUSS.
Gardzę Tobą z całego serca. Nie siedź tyle w internecie, bo w internecie są świrusy. Maseczki nie pomagają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów