Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Natomiast obserwując takie filmiki z USA, zachowania ludzi, to co robią, nasuwa mi się jeden wniosek. Ich społeczeństwo jest w zdecydowanie większym procencie dotknięte zaburzeniami psychicznymi.
Na to się składa ileś czynników - jedno, to dobrobyt(choć lata, że pieniądze leżały na ulicy, już im się kończą), drugie dostęp do narkotyków i ich popularność, a trzecie to uzależnienie od środków psychotropowych.
W USA na każdą pierdołę typu "jestem często zdenerwowany i zestresowany" lekarze przepisują całkiem silne leki.
Nie ma się co dziwić, że później tacy ludzie chodzą i jeżdzą między innymi. Można taką bić, poniżać, zastraszać - nic nie zrozumie. Ona jest zwyczajnie chora. Zdrowy człowiek, wie że stawianie się kobiety na mężczyznę, ma nikłe szanse powodzenia.
Jeden ze sposobów, jak odstresować kobietę.
Jeśli to napinaczka drogowa, to najlepszy sposób by ją odstresować to załadować jej chuja w papę po same kule żeby siorbała. Daje to chociaż gwarancję że nie będzie nic mówić.
Zawsze byłam przeciwna biciu kobiet
Ale nie przeciwna biciu mężczyzn?
[ Dodano: 2025-01-06, 10:16 ]
Niedawno podobna akcja była w warszawie - Ukrainka zaatakowała Polaka gazem, ten ją kopnał. GWno już kręci aferę "polak pobił Ukrainkę!"
Zaraz zlezą się kukoldziki i białorycerzyki którzy stwierdzą że kobieta ma prawo bić pięścią faceta po twarzy a ten nie ma prawa jej oddać.
pierwszy do szamba jestes tylko ty
Ja wiem, że na mój komentarz zaraz zleci się masa innych, mówiących że u nas jest podobnie.
Natomiast obserwując takie filmiki z USA, zachowania ludzi, to co robią, nasuwa mi się jeden wniosek. Ich społeczeństwo jest w zdecydowanie większym procencie dotknięte zaburzeniami psychicznymi.
Na to się składa ileś czynników - jedno, to dobrobyt(choć lata, że pieniądze leżały na ulicy, już im się kończą), drugie dostęp do narkotyków i ich popularność, a trzecie to uzależnienie od środków psychotropowych.
W USA na każdą pierdołę typu "jestem często zdenerwowany i zestresowany" lekarze przepisują całkiem silne leki.
Nie ma się co dziwić, że później tacy ludzie chodzą i jeżdzą między innymi. Można taką bić, poniżać, zastraszać - nic nie zrozumie. Ona jest zwyczajnie chora. Zdrowy człowiek, wie że stawianie się kobiety na mężczyznę, ma nikłe szanse powodzenia.
ja obastawiam ze z lekami jest tez tki problem ze dostep do sluzb zdrowia jest drogi wiec sami sobie ludzie aplikuja na zaś.
Ale nie przeciwna biciu mężczyzn?
Niedawno podobna akcja była w warszawie - Ukrainka zaatakowała Polaka gazem, ten ją kopnał. GWno już kręci aferę "polak pobił Ukrainkę!"
Czytaj ze zrozumieniem... Jestem przeciwna biciu KOGOKOLWIEK.
Nie mam takich znajomych, nie obracam się w towarzystwie, które się bije nawzajem.
Dla mnie to patologia, bez względu na płeć.
I co teraz powiecie miał prawo czy nie?
Został zaatakowany i się bronił. Nie wiem co tutaj jest do rozkminiania.
Powinien typek zgłosić jeszcze usiłowanie zabójstwa bo takie walenie z partyzanta na twardym podłożu często kończy się zgonem dla ofiary.
Niech się kurwiszcze stare cieszy, że gość od razu jak zniknęło zagrożenie zaprzestał dalszej samoobrony.
Podstawowa zasada - jeśli zajeżdżasz komuś drogę, blokujesz go i wyskakujesz z auta krzycząc, że masz zamiar zrobić mu krzywdę to nie masz żadnego prawa nazywać siebie ofiarą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów