Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Tato, patrz jaki ładny piesek - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
waloos 2025-01-06, 9:53 7
Ja wiem, że na mój komentarz zaraz zleci się masa innych, mówiących że u nas jest podobnie.
Natomiast obserwując takie filmiki z USA, zachowania ludzi, to co robią, nasuwa mi się jeden wniosek. Ich społeczeństwo jest w zdecydowanie większym procencie dotknięte zaburzeniami psychicznymi.
Na to się składa ileś czynników - jedno, to dobrobyt(choć lata, że pieniądze leżały na ulicy, już im się kończą), drugie dostęp do narkotyków i ich popularność, a trzecie to uzależnienie od środków psychotropowych.
W USA na każdą pierdołę typu "jestem często zdenerwowany i zestresowany" lekarze przepisują całkiem silne leki.

Nie ma się co dziwić, że później tacy ludzie chodzą i jeżdzą między innymi. Można taką bić, poniżać, zastraszać - nic nie zrozumie. Ona jest zwyczajnie chora. Zdrowy człowiek, wie że stawianie się kobiety na mężczyznę, ma nikłe szanse powodzenia.
Zgłoś
NapalonaFrytka 2025-01-06, 10:11 4
Ja pierdole, jakie to kurwa piękne
Zgłoś
gdfgdf 2025-01-06, 10:13
CrazyEdek napisał/a:

Jeden ze sposobów, jak odstresować kobietę.

Jeśli to napinaczka drogowa, to najlepszy sposób by ją odstresować to załadować jej chuja w papę po same kule żeby siorbała. Daje to chociaż gwarancję że nie będzie nic mówić.
Zgłoś
metyoo 2025-01-06, 10:14 4
coś pięknego! jest atak, jest obrona
Zgłoś
zn506 2025-01-06, 10:15 11
JoSeed napisał/a:

Zawsze byłam przeciwna biciu kobiet

Ale nie przeciwna biciu mężczyzn?

[ Dodano: 2025-01-06, 10:16 ]
Niedawno podobna akcja była w warszawie - Ukrainka zaatakowała Polaka gazem, ten ją kopnał. GWno już kręci aferę "polak pobił Ukrainkę!"
Zgłoś
mlotnakacapy 2025-01-06, 10:41
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Zaraz zlezą się kukoldziki i białorycerzyki którzy stwierdzą że kobieta ma prawo bić pięścią faceta po twarzy a ten nie ma prawa jej oddać.

pierwszy do szamba jestes tylko ty
Zgłoś
Janko 2025-01-06, 10:43 3
To nie była kobieta tylko jakaś kurwa rozdarta
Zgłoś
killua 2025-01-06, 11:15
waloos napisał/a:

Ja wiem, że na mój komentarz zaraz zleci się masa innych, mówiących że u nas jest podobnie.
Natomiast obserwując takie filmiki z USA, zachowania ludzi, to co robią, nasuwa mi się jeden wniosek. Ich społeczeństwo jest w zdecydowanie większym procencie dotknięte zaburzeniami psychicznymi.
Na to się składa ileś czynników - jedno, to dobrobyt(choć lata, że pieniądze leżały na ulicy, już im się kończą), drugie dostęp do narkotyków i ich popularność, a trzecie to uzależnienie od środków psychotropowych.
W USA na każdą pierdołę typu "jestem często zdenerwowany i zestresowany" lekarze przepisują całkiem silne leki.
Nie ma się co dziwić, że później tacy ludzie chodzą i jeżdzą między innymi. Można taką bić, poniżać, zastraszać - nic nie zrozumie. Ona jest zwyczajnie chora. Zdrowy człowiek, wie że stawianie się kobiety na mężczyznę, ma nikłe szanse powodzenia.

ja obastawiam ze z lekami jest tez tki problem ze dostep do sluzb zdrowia jest drogi wiec sami sobie ludzie aplikuja na zaś.
Zgłoś
Tomson05 2025-01-06, 11:21 4
Zgłoś
JoSeed 2025-01-06, 11:25 3
zn506 napisał/a:

Ale nie przeciwna biciu mężczyzn?
Niedawno podobna akcja była w warszawie - Ukrainka zaatakowała Polaka gazem, ten ją kopnał. GWno już kręci aferę "polak pobił Ukrainkę!"

Czytaj ze zrozumieniem... Jestem przeciwna biciu KOGOKOLWIEK.
Nie mam takich znajomych, nie obracam się w towarzystwie, które się bije nawzajem.
Dla mnie to patologia, bez względu na płeć.
Zgłoś
~Velture 2025-01-06, 11:38 10
Wampay napisał/a:

I co teraz powiecie miał prawo czy nie?

Został zaatakowany i się bronił. Nie wiem co tutaj jest do rozkminiania.
Powinien typek zgłosić jeszcze usiłowanie zabójstwa bo takie walenie z partyzanta na twardym podłożu często kończy się zgonem dla ofiary.

Niech się kurwiszcze stare cieszy, że gość od razu jak zniknęło zagrożenie zaprzestał dalszej samoobrony.

Podstawowa zasada - jeśli zajeżdżasz komuś drogę, blokujesz go i wyskakujesz z auta krzycząc, że masz zamiar zrobić mu krzywdę to nie masz żadnego prawa nazywać siebie ofiarą.

Chcesz receptę na medyczną marihuanę? - napisz mi na pw.
Gwarancja najniższej ceny oraz wysoka akceptowalność + gwarantowany zwrot kosztów w przypadku braku recepty!
Warszawa, 3miasto, Łódź, Płock, Wrocław, Kraków, Katowice.
Zgłoś
biegu86 2025-01-06, 12:00 2
Przynajmniej wybił jej głupoty z pustego łba.
Nie ma nic gorszego od wrzeszczącej i agresywnej baby.
Zgłoś
beeveer 2025-01-06, 12:02
W zachowaniu faceta widzę tylko jedną złą rzecz. powinien zaczekać, aż babsko się podniesie i będzie w stanie funkcjonować - ewentualnie wezwać medyków. kara śmierci za jednego gonga to trochę za dużo
Zgłoś
Pogromca_Mitów 2025-01-06, 12:08 2
A co, miał się pozwolić bić jakiejś kurwie? Stary jej w domu nie oduczył piłowania ryja i machania łapami, to ulica musi oduczyć.
Zgłoś
saves 2025-01-06, 12:18 2
Luj uspokajacz wszedł na piątkę z plusem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem