📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Dzięki! Moja babka obejrzała ze mną i jest teraz na OIOMie! Za dużo suspensu, akcji i strasu jak na 20 sekund!
mi pomogło! świetny poradnik!
FAKE! Nokia by zrobiła dziurę w ścianie.
@Rems
Po chuj sie spinasz? TO nie jest moj filmik, po prostu mnie rozbawil to postanowilem go wrzucic... jak widac rozbawil ponad 50 osob, a ze jestes jakims pierdolonym snobem to zachowaj to dla siebie i nie komentuj
Po chuj sie spinasz? TO nie jest moj filmik, po prostu mnie rozbawil to postanowilem go wrzucic... jak widac rozbawil ponad 50 osob, a ze jestes jakims pierdolonym snobem to zachowaj to dla siebie i nie komentuj
do sucharów z tym
"ja nie wiem dlaczego coraz większą popularność zbierają coraz to bardziej debilne filmy... najpierw laptop teraz to gówno.
w łeb se pierdolnij ośle jebany."
Spoleczesnstwo oglupione, nastawione na szal, nie na sztuke i nauke.
w łeb se pierdolnij ośle jebany."
Spoleczesnstwo oglupione, nastawione na szal, nie na sztuke i nauke.
W następnym odcinku niech debil pokaże jak siebie wyłącza przy pomocy nożyczek, przynajmniej będzie materiał na harda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów