📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
No widać, że naprawił.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
BHP pierwsza klasa, naprawa takiej maszynerii w biegu Że też cep dożył w pełnej sprawności tego wieku.
To prawda, jak patrzę czasem np. w jaki sposób niektórzy giną to nie jestem w stanie zrozumieć jakim cudem wieku dorosłego w ogóle udało się dożyć tym ludziom
Może o To chodziło,na front już raczej nie pojedzie.
wpina jęzor głęboko w dupe banderowców, niedługo jak wojna sie skonczy i saszki z demobilu przyjadą do polski upomniec sie o swoje olenki , to dopiero będzie cuckoldyzm w wykonaniu halmana robiony, bedzie wylizywal rodzyny z dup niemytych ukrainskich weteranow z ptsd i jeszcze bedzie ich za to przepraszal ze łaskocze.
juz ostatnio czytalo sie z w poznaniu napierdalali polakow ukrainskie hordy chuj wie czy dezerterow czy ukrow na urlopie z wojny. nawet halmanopodobne polskie kuurwy rozpisywaly sie w artykolach ze poznanscy kibole poluja na biednych ukrow, a jaka wyszla prawda ten kazdy co siedzi w temacie sie dowiedzial.
PhantomMask napisał/a:
No ta bo ty banderowskie to jęzorem lecisz
wpina jęzor głęboko w dupe banderowców, niedługo jak wojna sie skonczy i saszki z demobilu przyjadą do polski upomniec sie o swoje olenki , to dopiero będzie cuckoldyzm w wykonaniu halmana robiony, bedzie wylizywal rodzyny z dup niemytych ukrainskich weteranow z ptsd i jeszcze bedzie ich za to przepraszal ze łaskocze.
juz ostatnio czytalo sie z w poznaniu napierdalali polakow ukrainskie hordy chuj wie czy dezerterow czy ukrow na urlopie z wojny. nawet halmanopodobne polskie kuurwy rozpisywaly sie w artykolach ze poznanscy kibole poluja na biednych ukrow, a jaka wyszla prawda ten kazdy co siedzi w temacie sie dowiedzial.
niech się cieszy, że całeo go nie przemieliło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów