📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
The.prophecy napisał/a:
iChuj z wami ajfoniarze! Wolę każdy inny złom z Androidem niż iOS, w którym do założenia konta w AppStore (czy jak to tam się nazywa) trzeba podać numer karty kredytowej! I nawet nie ma radia.
Nie wiem jaki tablet zmieści ci się w kieszeń, ale musisz nosić naprawdę spory rozmiar 4x XL czy większy?
Noszę 5" w kieszeni i jakoś się nie gnie jak cwel pod prysznicem.
WIdzisz jaki jestes głupi. Nie trzeba numeru karty podawac a i radio jest.
'We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.'
To jest życie, ludzie kupują sobie telefon za 5 tysięcy złotówek tylko po to by go rozpierdolić, kiedy w naszym pięknym kraju trzeba by było na niego tyrać 2,5 miesiąca średnio.
No i sie zaczely dyskusje "Dumnych posiadaczy Biedroida" Stac cie kupujesz iPhona bo jest po prostu kurwa dobry swietnie wykonany o systemie iOS wogole nie wspomne. Kupilem 4s, 5 i teraz 6 i nie chce innego telefonu niz iPhone bo sa rewelacyjnie wspierane i szybkie a wy sie karmicie jakimis chujowymi filmikami i newsami ktore sa wstawiane przez burakow. Dziekuje prosze o masc....
znów się jarają tymi ipodami :F (tak nie stać mnie nawet na zwykły telefon)
iMadło jest droższe od samego itelefonu, bo możesz na tym zarabiać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów