Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe, co się dzieje w takim umyśle. To w ogóle jest przyjemne?
Gość wygląda, jakby się opędzał od demonów.
Bo alkohol i narkotyki są przewodnikiem demonów do ludzkiego umysłu… zrozumiałem to jakieś 2 lata temu
Bo alkohol i narkotyki są przewodnikiem demonów do ludzkiego umysłu… zrozumiałem to jakieś 2 lata temu
Jeśli chodzi o alkohol to może i jest przewodnikiem demonów tylko nie do ludzkiego umysłu a z ludzkiego umysłu na zewnątrz, trzeba je mieć najpierw w głowie a trzeźwość trzyma je tylko na wodzy. Choć ja te demony nazywam po prostu zjebaniem mózgowym. Mam kilku znajomych którzy zawsze jak wypiją to lepiej opuścić tę imprezę.
Jeśli chodzi o alkohol to może i jest przewodnikiem demonów tylko nie do ludzkiego umysłu a z ludzkiego umysłu na zewnątrz, trzeba je mieć najpierw w głowie a trzeźwość trzyma je tylko na wodzy. Choć ja te demony nazywam po prostu zjebaniem mózgowym. Mam kilku znajomych którzy zawsze jak wypiją to lepiej opuścić tę imprezę.
Po prostu po alkoholu wychodzi jaki jest człowiek naprawdę. Dlatego warto się napić z np. przyszłym wspólnikiem lub przyszłą żoną zawczasu.
Spróbuję ci odpowiedzieć, ogólnie wszystko jest inne.Tobie się wydaje że robisz fajne rzeczy a w rzeczywistości masz to co na filmiku
Cóż, przeważnymi efektami narkotyku "flakki" są/jest : silna euforia, paranoia, halucynacja, zwiększona czujność i bezsenność. Co można zauważyć na powyższym filmie. A czy jest to w ogóle przyjemne? Patrząc iż ów osobnik nie zażył tego narkotyku po raz pierwszy w sowim życiu. Może świadczyć iż ma on jakieś pozytywne efekty na nim. A co dokładnie czuję? Ciężko powiedzieć, może euforię, paranoje lub wszystko na raz. On może widzieć i/lub odczuwać coś totalnie innego, niż widzimy to na filmie
Potrafiłeś zrozumieć to, ale dalej nie potrafisz zrozumieć, że alkohol i narkotyki to jest jedno i to samo?
Pierdolicie jakieś kocopoly, a delirium po alko to dla was czarna magia.
Fakt, teraz pomyłka dostawcy i po kanna jesteś zombiakuem
Po alfie też
Po wszystkim
Pierwszą jazdę która się skończyła na sor to był bieluń
Ale teraz mikro cie zabije
To obstawiamy co sobie zapodał???
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów