Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To oglądanie TVN-u tak robi z ludźmi.
widać że to co masz w opakowaniu na szczycie ciała jest totalnie wyprane przez TVPiS INFO
widać że to co masz w opakowaniu na szczycie ciała jest totalnie wyprane przez TVPiS INFO
Nieskalany inteligencją elektorat pisu sądzi, że jak będzie w tv oglądać lgbt, albo nie daj boże jakiegoś geja na ulicy spotka, to się tym zarazi
ale poważnie, ci debile biorą to na serio.
Sporo osób mogłoby dać ci nawet browara za komentarz, ale nie dostaniesz, bo się nie szczepili i nie żyją.
No patrz, a ja się nie zaszczepiłem i żyję. Ale browara nie dam, bo żaden ze mnie antyszczep. Nie do pomyślenia, co? I jeszcze jestem za Ukrainą, ale maski nie nosiłem. Nie pasuję do stereotypu?
No patrz, a ja się nie zaszczepiłem i żyję. Ale browara nie dam, bo żaden ze mnie antyszczep. Nie do pomyślenia, co? I jeszcze jestem za Ukrainą, ale maski nie nosiłem. Nie pasuję do stereotypu?
Ale kto powiedział, że wszyscy są zaszufladkowani pod konkretny stereotyp? na tym polega wolność i demokracja, ja osobiście jestem katolikiem ale niepraktykującym, wielu zatwardziałych katoli mi to wypomina, że to sprzeczne.
ale kto mi zabroni?
Wierzę w Boga i jednocześnie jebać pierdolony kościół, niejednemu katolowi wywala w tym momencie blue screen w głowie
Ale kto powiedział, że wszyscy są zaszufladkowani pod konkretny stereotyp? na tym polega wolność i demokracja, ja osobiście jestem katolikiem ale niepraktykującym, wielu zatwardziałych katoli mi to wypomina, że to sprzeczne.
ale kto mi zabroni?
Wierzę w Boga i jednocześnie jebać pierdolony kościół, niejednemu katolowi wywala w tym momencie blue screen w głowie
W Irlandii to już norma od lat. Nikt by się nie zdziwił, nawet ci zatwardziali katole, których już niewielu pozostało. W Polsce za chwilę też tak będzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów