I nie nazywaj mnie lewakiem kaleko intelektualny - ja zaś ciebie mogę nazwać mordercą. Bo jedynie połową sukcesu mordercy jest sam czyn: czy można nazwać kogoś, kto działał w afekcie, od imienia tego, co zrobił?
so whaat, Sam się pierdolnij w ten twój zjebany lewacki łeb gimbusie...
idź w cholerę człowieku. przeczytałeś o "lewactwie" na sadolu i chcesz zaistnieć? wytrzyj mleko spod noska i użyj mózgu. domagasz się Polskiej wersji Breivika? to może odrazu się zapierdol, oszczędzisz pracy swojemu idolowi, a i społeczeństwu wyjdzie to na dobre. czcicie zwykłego morderce i terrorystę, który zabił niewinnych ludzi, strzelając do nich jak do kaczek. powtarzam postulat - niech wszyscy wielbiciele tego idioty pierdolną się w głowe
-Hej, co się dzieje w tym temacie? O, ciekawe, ale mam inne zdanie niż wy...
-LEWAK!!! LEWAK!!! LEWAK!!! LEWAK!!! LEWAK!!! LEWAK!!! LEWAK!!!
sadistic.pl delivers...
5 dni na sadisticu i mysli że jest u siebie
"Oglądam harda jedząc obiad, ale jestem fajny"... Sam raz powiedziałem o tym że ludzkie szczątki nie robią na mnie wrażenia, a jak parzę na zwierzęta to nie mogę scierpieć, dostałem pareset piw... Teraz w co drugim temacie o zwierzętach na hardzie widzę swój miliard razy powielany przez debili (oczywiście jestem świadomy tego że niektórzy robią to nieświadomie) komentarz...
Gimbusy, bądźcie bardziej oryginalni...
Co do tematu...
Pojebało was...
Mądry Polak po szkodzie...
A przed szkodą głupi.
Wszystkie gimbusy przeczytały słowo "lewak", "lewacka kurwa" itp. a teraz żeby być fajnym używają w każdym temacie tego słowa... Tak samo jak innych milion razy powtarzanych schematów np:
"Oglądam harda jedząc obiad, ale jestem fajny"... Sam raz powiedziałem o tym że ludzkie szczątki nie robią na mnie wrażenia, a jak parzę na zwierzęta to nie mogę scierpieć, dostałem pareset piw... Teraz w co drugim temacie o zwierzętach na hardzie widzę swój miliard razy powielany przez debili (oczywiście jestem świadomy tego że niektórzy robią to nieświadomie) komentarz...
Gimbusy, bądźcie bardziej oryginalni...
Co do tematu...
Pojebało was...
Mądry Polak po szkodzie...
A przed szkodą głupi.
zapomniales wspomniec o ateistach i osobach ktore razi patriotyzm ...