18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
d................s 2012-11-16, 22:03 2
Na szczęście takich psychopatycznych wywrotowców jak ty, autorze tego obrazka, w Polsce jest mniej niż 5%.

I nie nazywaj mnie lewakiem kaleko intelektualny - ja zaś ciebie mogę nazwać mordercą. Bo jedynie połową sukcesu mordercy jest sam czyn: czy można nazwać kogoś, kto działał w afekcie, od imienia tego, co zrobił?
Zgłoś
konował 2012-11-16, 22:07 10
No najlepiej jak by ten brevik odwiedził twoje gimnazjum.
Zgłoś
K................a 2012-11-16, 22:08 2
Jak ktoś zajebie kogoś z rodziny fana Breivika to napiszę, że to wina multi-kulti i tutti-frutti.
Zgłoś
Fett 2012-11-16, 22:09 2
ojejku ale się lewaczki oburzyły
Zgłoś
so whaat 2012-11-16, 22:09 9
Abstynent napisał/a:

so whaat, Sam się pierdolnij w ten twój zjebany lewacki łeb gimbusie...

idź w cholerę człowieku. przeczytałeś o "lewactwie" na sadolu i chcesz zaistnieć? wytrzyj mleko spod noska i użyj mózgu. domagasz się Polskiej wersji Breivika? to może odrazu się zapierdol, oszczędzisz pracy swojemu idolowi, a i społeczeństwu wyjdzie to na dobre. czcicie zwykłego morderce i terrorystę, który zabił niewinnych ludzi, strzelając do nich jak do kaczek. powtarzam postulat - niech wszyscy wielbiciele tego idioty pierdolną się w głowe
Zgłoś
TheAntichrist 2012-11-16, 22:13 1
Do tego powinno być "Gdzie? W SEJMIE!" i by było zajebiście.
Zgłoś
WujaszekStalin 2012-11-16, 22:14
wert234 napisał/a:

-Hej, co się dzieje w tym temacie? O, ciekawe, ale mam inne zdanie niż wy...
-LEWAK!!! LEWAK!!! LEWAK!!! LEWAK!!! LEWAK!!! LEWAK!!! LEWAK!!!

sadistic.pl delivers...

5 dni na sadisticu i mysli że jest u siebie

Loośne Gatki 1410- 2013[*]
Zgłoś
wert234 2012-11-16, 22:19 2
Tak, bo portal zna się od momentu rejestracji.
Zgłoś
Echis 2012-11-16, 22:25 1
Już kurwa Polacy chcieli, żeby rząd rozpierdoliło. No i nie rozjebało, ale połowa, a w tym równie znienawidzony prezydent, wypierdolili orła w ruskim lesie. I co się stało? Wielka feta? Przeca tego chcieli ludzie... Żadnej potańcówy nie było! Tylko narodowi się w głowie pojebało i się podzielił, a kurwy co zostały jeszcze na tym hajs zarobiły. Tu trzeba zmian, a nie mordów.

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
anonymousm 2012-11-16, 22:32 5
Jedyne, co sprawia, że ten portal jest znośny, to pedofilskie kawały. Pozwalają mi myśleć, że wy z tym Brejvikiem nie mówicie serio.
Zgłoś
Archeolog 2012-11-16, 22:41
Cytat:

ojejku ale się lewaczki oburzyły

Twój ból dupy jest o wiele bardziej zabawny.
Zgłoś
Gl0BaL 2012-11-16, 22:56 1
Wszystkie gimbusy przeczytały słowo "lewak", "lewacka kurwa" itp. a teraz żeby być fajnym używają w każdym temacie tego słowa... Tak samo jak innych milion razy powtarzanych schematów np:
"Oglądam harda jedząc obiad, ale jestem fajny"... Sam raz powiedziałem o tym że ludzkie szczątki nie robią na mnie wrażenia, a jak parzę na zwierzęta to nie mogę scierpieć, dostałem pareset piw... Teraz w co drugim temacie o zwierzętach na hardzie widzę swój miliard razy powielany przez debili (oczywiście jestem świadomy tego że niektórzy robią to nieświadomie) komentarz...
Gimbusy, bądźcie bardziej oryginalni...

Co do tematu...
Pojebało was...
Mądry Polak po szkodzie...

A przed szkodą głupi.
Zgłoś
Prokurator 2012-11-16, 23:03 1
Lewak to nie przyjaciel ani rodak
Zgłoś
L................6 2012-11-16, 23:06 1
Jebana gimbaza!! Robicie bohatera z człowieka który zabił prawie 100 osób tylko dlatego że chcieli innego świata niż on. Jeśli tak chcecie to będę jebać wasze dziewczyny, matki i babki przystawiając im pistolet do łba żeby nie spierdoliły a powodem będzie to że macie inne imię niż ja CO WY NA TO SZMATY?! Nienawidzić kogoś tylko dlatego że woli inną 11 spoconych debili na boisku czy może innego skurwysyna pchającego się do koryta Na prawdę trzeba być synem kurwy i szmaty którego ojciec jebał w dupę i patelnią w mordę jednocześnie żeby mieć tak zjebany łeb. Chuj wam wszystkim w gardziel jebane fiutolizy JKM z gimbazy które robią bohatera ze zwykłego przydrożnego klocka.
Zgłoś
JedzMojLagier 2012-11-16, 23:08
Gl0BaL napisał/a:

Wszystkie gimbusy przeczytały słowo "lewak", "lewacka kurwa" itp. a teraz żeby być fajnym używają w każdym temacie tego słowa... Tak samo jak innych milion razy powtarzanych schematów np:
"Oglądam harda jedząc obiad, ale jestem fajny"... Sam raz powiedziałem o tym że ludzkie szczątki nie robią na mnie wrażenia, a jak parzę na zwierzęta to nie mogę scierpieć, dostałem pareset piw... Teraz w co drugim temacie o zwierzętach na hardzie widzę swój miliard razy powielany przez debili (oczywiście jestem świadomy tego że niektórzy robią to nieświadomie) komentarz...
Gimbusy, bądźcie bardziej oryginalni...

Co do tematu...
Pojebało was...
Mądry Polak po szkodzie...

A przed szkodą głupi.

zapomniales wspomniec o ateistach i osobach ktore razi patriotyzm ...

'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów