📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma żadnej lewicy i prawicy. Naziści, komuchy, ciapaci i polscy patridioci to jeden chuj. Zadufane konserwatywne narodowce.
Nóż napisał/a:
Nie ma żadnej lewicy i prawicy. Naziści, komuchy, ciapaci i polscy patridioci to jeden chuj. Zadufane konserwatywne narodowce.
Pomimo ze może nie w pełni zgadzam się z narodowcami to i tak wole dzięki nim być biednym POLAKIEM niż za rządów lewackiego ścierwa być biednym i do tego okradanym polaczkiem.
mineten napisał/a:
Pomimo ze może nie w pełni zgadzam się z narodowcami to i tak wole dzięki nim być biednym POLAKIEM niż za rządów lewackiego ścierwa być biednym i do tego okradanym polaczkiem.
Bycie polaczkiem zawdzięcza się własnej miałkości a nie "złym lewakom"
Machnięcie ręką z okrzykiem sieg heil to salut rzymski.
A to poniżej to słowiański symbol słońca:
Natomiast każdy kto na przywitanie zamiast uniesienia dłoni podaje sobie rękę i mówi "cześć" jest wstrętny lewak. A każdy kto się nie zgadza z gówniarzami z tego forum jest debil.
Oto dogmat sadistica.
Sieg heil, bug chonor ojczyzna!!1!!111 o/ o/
A to poniżej to słowiański symbol słońca:
Natomiast każdy kto na przywitanie zamiast uniesienia dłoni podaje sobie rękę i mówi "cześć" jest wstrętny lewak. A każdy kto się nie zgadza z gówniarzami z tego forum jest debil.
Oto dogmat sadistica.
Sieg heil, bug chonor ojczyzna!!1!!111 o/ o/
sanctusdiavolos napisał/a:
Machnięcie ręką z okrzykiem sieg heil to salut rzymski.
Jesteś wstanie podzielić się jakimś źródłem które przedstawia kogoś w dzisiejszej Polsce kto prócz salutu wykonuje ten okrzyk...?
Radeghost napisał/a:
xD
Boze, ci nacjonalisci sa jak malpki. Zabawne, slodkie i smiesznie sie wkurzaja, wyzywajac od lewakow, w dodatku wszedzie nosza jakies swastyki, czy inne pierdoly i odnosza sie do "wielkiej" polski i patriotyzmu, z ktorym nie maja nic wspolnego :3
Wielce oświecony wróg polskości rości sobie prawa do oceniania kto ma coś wspólnego z patriotyzmem a kto też owych zapędów nie posiada.
Dodatkowo podpiera swoje zidiociałe tezy, wyimaginowanymi narodowcami ze swastykami.
A ponoć głupich nie sieją.
Tutaj masz typowych nazistów z ONR:
Uwielbiam, jak nieudacznicy spinają się (w internecie oczywiście - w realu nie mają jaj o ile w ogóle już wyjdą z domów) o swastyki, przekreślony sierp i młot czy o sieg heil to jest naprawdę zabawne
kto przeciw komunizmowi, socjalistom ten nazi-fazi-narodowiec
kto przeciw komunizmowi, socjalistom ten nazi-fazi-narodowiec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów