Ci, którzy kojarzą kolesia będą wiedzieli o co chodzi. A ci, co nie znają niech wpiszą sobie galder live w wyszukiwarce youtube albo dimmu borgir live
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Ci, którzy kojarzą kolesia będą wiedzieli o co chodzi. A ci, co nie znają niech wpiszą sobie galder live w wyszukiwarce youtube albo dimmu borgir live
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
humor metalowców - nikt nie wie o co chodzi i śmieszy tylko ich samych
riodoro1 napisał/a:
O, można już sobie "wypierdalać" nawzajem ?
uookie i Vatras dostali za to warny, wygasły już, mogliście sprawdzić
a co to wszystko ma do zdjęcia, bo się chyba zgubiłem ? Na sadolu walka z metalami, dresami, fanami kreskówek z dzieciństwa i moderatorami - bez sensu. Dajcie jakieś rozszarpane zwłoki z wypadku samochodowego, bo sadol traci klimat
Bilans napisał/a:
a co to wszystko ma do zdjęcia, bo się chyba zgubiłem ? Na sadolu walka z metalami, dresami, fanami kreskówek z dzieciństwa i moderatorami - bez sensu. Dajcie jakieś rozszarpane zwłoki z wypadku samochodowego, bo sadol traci klimat
konstruktywna uwaga
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów