A potem musi się człek zastanawiać, czy to pod paznokciami to na pewno czekolada?
A potem musi się człek zastanawiać, czy to pod paznokciami to na pewno czekolada?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Typowa pisowska moherka , nasrać i udawać że to nie ona.
To Prawdziwa Ptryjotka made in PiS - walczy ze zgniłym imperializmem niszcząc kapitalistyczne mienie!
Też widziałem jak dwóch chyba ukraińców (bez obrazy jestem za Ukrainą) w biedronce,podeszło do działu konserw, i wzięło szklany słoik z takim mięsem ze smalcem. Jeden z nich odkręcił i go wąchał. Wkurwiłem się podeszłem i powiedziałem "Kto to teraz będzie jadł?". Zgłosiłęm ochroniażowi w biedronce.
ochroniarzowi
Ludzie. Co wy macie z tym "widzi mi się " wedle którego termin "ukrainiec/ ukrainka " określający narodowość obywatela/ obywatelki ukrainy jest obraźliwy.
Jeśli wy jesteście w obcym kraju i ktoś mówi na was Polak ( specjalnie wielką literą i tak powinno być zawsze ) to nie znaczy że was obraża a jedynie stwierdza to jakiej narodowości jesteście.
Nie mogła się świnia pierdolona spytać czy może skorzystać z WC pracowników, bo MUSI? Łatwiej nasrać na podłogę, ja pierdole...
Najpierw trzeba umieć mówić po polsku a nie tylko po banderowsku
Też widziałem jak dwóch chyba ukraińców (bez obrazy jestem za Ukrainą) w biedronce,podeszło do działu konserw, i wzięło szklany słoik z takim mięsem ze smalcem. Jeden z nich odkręcił i go wąchał. Wkurwiłem się podeszłem i powiedziałem "Kto to teraz będzie jadł?". Zgłosiłęm ochroniażowi w biedronce.
ochroniarzowi
Kolejny wyprany proukrowski pajac
Musiałeś się zesrać, że jesteś za ukrami. Tak samo jak wielbiciele pedałów lesb i innych śmieci .
a z czym masz problem, onucolubny
Kolejny wyprany proukrowski pajac
na sadolu nigdy nie brakowało idiotów, dewiantów, trolli, ostatnio gówniaków,
kim jesteś
Musiałeś się zesrać, że jesteś za ukrami. Tak samo jak wielbiciele pedałów lesb i innych śmieci .
Rozumiem, że tacy jak ty popierają putina? Ciekaw jestem jakie argumenty masz za tym.
Rozumiem, że tacy jak ty popierają putina? Ciekaw jestem jakie argumenty masz za tym.
A czy do Was banderowskie przecwelence nie dociera ,że można mieć wyjebane i w ruskich i w banderowcow ? Tylko te Wasze puste łby są tak zaprogramowane ,że to jest zbyt skomplikowane ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów