Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To co oni kurwa mają mają "przerwę na drzemkę"?
Przysługuje im pewnie jakaś przerwa na drugie śniadanie.
Jeżeli są w radiowozie i są w umundurowaniu to są na służbie.
Co Ty byś chciał, żeby za Twoje pieniądze, jakiś policjant po służbie wracał sobie do swojej wioski radiowozem?
Pracują po 8 godzin, więc nie przysługuje im żadna drzemka w umundurowaniu.
Na 8 godzin przysługuje 20 min. przerwy! co ty myślisz, że każdy będzie tak jak ty kanapkę przez 20 min. wpierdalał?? Ja osobiście po paru godzinach takiej roboty też bym wolał przymknąć gdzieś oko na 10 min. A jeśli już mówisz o umundurowaniu to policjant jest na służbie 24 godziny na dobę bez względu na to czy jest faktycznie w pracy czy na urlopie. A wybacz żeby oni przebierali się na 20 min. przerwy żeby tylko szanownego pana ~clio nie oburzyć !!!
Na 8 godzin przysługuje 20 min. przerwy! co ty myślisz, że każdy będzie tak jak ty kanapkę przez 20 min. wpierdalał?? Ja osobiście po paru godzinach takiej roboty też bym wolał przymknąć gdzieś oko na 10 min. A jeśli już mówisz o umundurowaniu to policjant jest na służbie 24 godziny na dobę bez względu na to czy jest faktycznie w pracy czy na urlopie. A wybacz żeby oni przebierali się na 20 min. przerwy żeby tylko szanownego pana ~clio nie oburzyć !!!
A chuj mnie obchodzą te Wasze policyjne wywody.
Ja tu zbieram piwa.
To co oni kurwa mają mają "przerwę na drzemkę"?
Przysługuje im pewnie jakaś przerwa na drugie śniadanie.
Jeżeli są w radiowozie i są w umundurowaniu to są na służbie.
Co Ty byś chciał, żeby za Twoje pieniądze, jakiś policjant po służbie wracał sobie do swojej wioski radiowozem?
Pracują po 8 godzin, więc nie przysługuje im żadna drzemka w umundurowaniu.
Jesli ktos ma przerwe to moze robi co mu sie kurwa podoba, jedni jedza, drudzy czytaja a inni spia. Sa w radiowozie i w umundurowani, wiec sie ciesz ,ze nie marnuja beznyny zeby wracac na komisariat albo chuj wie gdzie, tylko zostali w miejscu gdzie nikomu tez nie przeszkadzaja.
To ze tobie nie przysluguje zadna drzemka, przerwa to juz twoj problem.
a Ty co, starego w policji masz, że taki spięty jak struna jesteś?
A chuj cie to obchdzi. Ciesz sie ,ze cie nie okradli, ze twoja matka siedzi w kuchni a nie na hardzie. Bo bez policji sam byc porzadku nie ogarnal.
co z pizdy strzelasz ? z policji jestes czy ktos z rodziny ? wszyscy widzimy ze sie opierdalaja i nie ma co gadac
A jesli jestem z policji i cala moja rodzina tez to co mi zrobisz? Pobijesz mnie czy razem z kolegami mi pojedziesz wiazanke przez internet?
Nie wszyscy, nie wszyscy. Mow za siebie. Typowy kozak co wszedzie uzywa liczbe mnoga bo sam jest jedna wielka cipa. Ciesz sie, ze istnieje policja bo juz dawno byc dostal ladny wpierdol i rodzicow bys na hardzie ogladal.
A chuj mnie obchodzą te Wasze policyjne wywody.
Ja tu zbieram piwa.
to po chuja sie odzywasz?
Oni są w stanie OBEE, dzięki temu mogą dotrzeć na miejsce przestępstwa szybciej.
OOBE (out of body experience) jak już coś )
Nie wiem czym, ale jest strasznie złej jakości...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów