Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
perun88 2010-11-28, 20:03 1
i tak to właśnie u nas wygląda

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
meyogi 2010-11-28, 20:40 3
danan ja jestem z policji. a opierdalasz kurwa chyba ty lody żulom za sklepem. każdy czasami dosypia. a tobie chuj w dupe. CHWPD = Chwała Wam Dzielni Policjanci ale komara sobie zajebali hehe nie ma co. też tak robię
Zgłoś
krzychu1388 2010-11-28, 20:59 2
clio napisał/a:

To co oni kurwa mają mają "przerwę na drzemkę"?
Przysługuje im pewnie jakaś przerwa na drugie śniadanie.

Jeżeli są w radiowozie i są w umundurowaniu to są na służbie.

Co Ty byś chciał, żeby za Twoje pieniądze, jakiś policjant po służbie wracał sobie do swojej wioski radiowozem?

Pracują po 8 godzin, więc nie przysługuje im żadna drzemka w umundurowaniu.

Na 8 godzin przysługuje 20 min. przerwy! co ty myślisz, że każdy będzie tak jak ty kanapkę przez 20 min. wpierdalał?? Ja osobiście po paru godzinach takiej roboty też bym wolał przymknąć gdzieś oko na 10 min. A jeśli już mówisz o umundurowaniu to policjant jest na służbie 24 godziny na dobę bez względu na to czy jest faktycznie w pracy czy na urlopie. A wybacz żeby oni przebierali się na 20 min. przerwy żeby tylko szanownego pana ~clio nie oburzyć !!!
Zgłoś
Szamil Basajew 2010-11-28, 21:04 3
krzychu1388 napisał/a:

Na 8 godzin przysługuje 20 min. przerwy! co ty myślisz, że każdy będzie tak jak ty kanapkę przez 20 min. wpierdalał?? Ja osobiście po paru godzinach takiej roboty też bym wolał przymknąć gdzieś oko na 10 min. A jeśli już mówisz o umundurowaniu to policjant jest na służbie 24 godziny na dobę bez względu na to czy jest faktycznie w pracy czy na urlopie. A wybacz żeby oni przebierali się na 20 min. przerwy żeby tylko szanownego pana ~clio nie oburzyć !!!

A chuj mnie obchodzą te Wasze policyjne wywody.
Ja tu zbieram piwa.

"Twarde prawo, chuj nie prawo, od dzieciaka zbaczam z toru
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Zgłoś
matx 2010-11-28, 22:23 2
clio napisał/a:

To co oni kurwa mają mają "przerwę na drzemkę"?
Przysługuje im pewnie jakaś przerwa na drugie śniadanie.
Jeżeli są w radiowozie i są w umundurowaniu to są na służbie.
Co Ty byś chciał, żeby za Twoje pieniądze, jakiś policjant po służbie wracał sobie do swojej wioski radiowozem?
Pracują po 8 godzin, więc nie przysługuje im żadna drzemka w umundurowaniu.

Jesli ktos ma przerwe to moze robi co mu sie kurwa podoba, jedni jedza, drudzy czytaja a inni spia. Sa w radiowozie i w umundurowani, wiec sie ciesz ,ze nie marnuja beznyny zeby wracac na komisariat albo chuj wie gdzie, tylko zostali w miejscu gdzie nikomu tez nie przeszkadzaja.
To ze tobie nie przysluguje zadna drzemka, przerwa to juz twoj problem.

Zolner napisał/a:

a Ty co, starego w policji masz, że taki spięty jak struna jesteś?

A chuj cie to obchdzi. Ciesz sie ,ze cie nie okradli, ze twoja matka siedzi w kuchni a nie na hardzie. Bo bez policji sam byc porzadku nie ogarnal.

Danam napisał/a:

co z pizdy strzelasz ? z policji jestes czy ktos z rodziny ? wszyscy widzimy ze sie opierdalaja i nie ma co gadac

A jesli jestem z policji i cala moja rodzina tez to co mi zrobisz? Pobijesz mnie czy razem z kolegami mi pojedziesz wiazanke przez internet?
Nie wszyscy, nie wszyscy. Mow za siebie. Typowy kozak co wszedzie uzywa liczbe mnoga bo sam jest jedna wielka cipa. Ciesz sie, ze istnieje policja bo juz dawno byc dostal ladny wpierdol i rodzicow bys na hardzie ogladal.

clio napisał/a:

A chuj mnie obchodzą te Wasze policyjne wywody.
Ja tu zbieram piwa.

to po chuja sie odzywasz?

"... W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud.