Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Manolito666 2024-10-05, 11:34 2
ComradeMichail napisał/a:

Braun z przyjacielem Rosjaninem 3 lata po cofnięciu wizy dziennikarskiej owemu koledze (Leonidowi Swiridowowi) przez podejrzenie działań agenturalnych na rzecz Rosji.

Dla pewnej równowagi mógłbym wrzucić setkę zdjęć gauleitera Tuska z samym generalissimusem Putinem.
Zgłoś
Silasikus 2024-10-05, 11:53 5
Zobaczyłem tytuł obrażający Pana Brauna i to mój pierwszy komentarz tutaj. Nie mogłem przejść obok tego obojętnie. Każdy kto twierdzi, że Pan Braun jest ruskim agentem jest w wielkim błędzie. Przecież Pan Braun doniósł sam na siebie aby go prześwietlono pod tym właśnie kątem. Wiedzę, że wśród oglądających tą stronę są również ameby zmanipulowane przez TVN była TVP PiS. Otóż zanim wyleje się z was umysłowe szambo w którym się taplacie to zaczerpnijcie trochę wiedzy i zweryfikujcie informacje. A od Pana Brauna wara bo gamonie powinniście być wdzięczni, że mamy takiego człowieka w naszym kraju. Ja pierdole jakie jest zidiocenie w śród was to ręce opadają. Murem za Braunem!!!!!
Zgłoś
Silasikus 2024-10-05, 11:57 4
mun66 napisał/a:

działa na korzyść rosji. jeżeli za darmo, to tym gorzej.

Ty chyba gamoniu nie wiesz co piszesz. Nie chce mi się nawet Tobie tłumaczyć bo kretyn, który w dzisiejszym świecie nie potrafi weryfikować informacji i jeszcze sieje fałszywe oskarżenia dla mnie to półprosta wioskowy głupek i szkoda czasu na dyskusje. Ale jeszcze możesz być mądrzejszym człowiekiem. Więc zamiast wierzyć tv i pierdolic kocopoly złap za swój telefon i sprawdź informacje zanim coś napiszesz baranie.

[ Dodano: 2024-10-05, 11:59 ]
KewinDeBrujne napisał/a:

Czy Braun to ruski agent to mnie jebie ale żeby go bronić to na prawdę trzeba mieć najebane. Przecież to debil i najwieksza zakała Konfederacji.

Następny gamoń. Ludzie skąd Wy się bierzecie ? Jeszcze będziesz sam na Brauna głosował. Nie może być inaczej bo każdy wioskowy głupek kiedyś zmądrzeje pod wpływem bliskich czy znajomych. Więc wioskowy gamoniu zanim zaczniesz kogoś obrażać zweryfikuj informacje. Ja mogę Cię debilu głupkiem nazwać bo napisałeś to co napisałeś. Także nieświadomy gamoniu czytaj i chłoń wiedzę bo błądzisz i to grubo gamoniu.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-10-05, 12:26 4
Silasikus napisał/a:

Zobaczyłem tytuł obrażający Pana Brauna i to mój pierwszy komentarz tutaj. Nie mogłem przejść obok tego obojętnie. Każdy kto twierdzi, że Pan Braun jest ruskim agentem jest w wielkim błędzie. Przecież Pan Braun doniósł sam na siebie aby go prześwietlono pod tym właśnie kątem. Wiedzę, że wśród oglądających tą stronę są również ameby zmanipulowane przez TVN była TVP PiS. Otóż zanim wyleje się z was umysłowe szambo w którym się taplacie to zaczerpnijcie trochę wiedzy i zweryfikujcie informacje. A od Pana Brauna wara bo gamonie powinniście być wdzięczni, że mamy takiego człowieka w naszym kraju. Ja pierdole jakie jest zidiocenie w śród was to ręce opadają. Murem za Braunem!!!!!

Zgadzam się, Braun nie jest agentem. On wspiera Rosję za darmo i dla idei, jest więc zwyczajnym pożytecznym idiotą Putina. Ale nie agentem.
Zgłoś
dwakilo 2024-10-05, 12:42 3
sberek38 napisał/a:

Następny zmanipulowany przez pejsiate media frajer, który uważa, że jak ktoś nie śpiewa w jednym chórze z mainstreamem, to musi być to ruski agent.
Skoro masz dowody na ruską agenturę Grzesia, to śmigaj ze zgłoszeniem do prokuratury, jak nie ,to przestań powtarzać te debilne, oklepane teksty.

Tutaj na Placu Czerwonym z Leonidem Swiridowem który ma zakaz wjazdu do strefy Schengen a w Polsce podejrzewany był o szpiegostwo.
Te konfiarskie onuce co chwilę do Moskwy latały. Czy jest to zabronione? Nie ale wnioski można samemu wyciągnąć.
Zgłoś
mun66 2024-10-05, 13:41 2
Silasikus napisał/a:

Ty chyba gamoniu nie wiesz co piszesz.

Braun powita armię rosyjską kwiatami gamoniu.
Zgłoś
redgull 2024-10-05, 15:51 1
On nie jest ruskim agentem, po prostu just debilem.
sberek38 napisał/a:

Następny zmanipulowany przez pejsiate media frajer, który uważa, że jak ktoś nie śpiewa w jednym chórze z mainstreamem, to musi być to ruski agent.
Skoro masz dowody na ruską agenturę Grzesia, to śmigaj ze zgłoszeniem do prokuratury, jak nie ,to przestań powtarzać te debilne, oklepane teksty.

Zgłoś
MarekB1981 2024-10-05, 17:00 1
Tyle żę Braun nie jest daunem w przeciwieństwie do autora wstawki. Wiele mu zarzucali ale ostatecznie nie znaleziono podstaw prawnych do ukarania. Przy takiej nagonce nie mogli mu nic zrobić
Zgłoś
Gesiu96 2024-10-05, 17:20 3
Tu jest kurwa gorzej niż na wykopie zauważyłem. Filmiki z największą ilością komentarzy to te, w którym zamieszcza jakiegoś baita politycznego czy to jako opis, jako nazwa filmu itp itp. Od razu każdy wychodzi z roli i pokazuje prawdziwe ja. Zjeby nie ludzie..
Zgłoś
ComradeMichail 2024-10-05, 17:32
sberek38 napisał/a:

Ameryki tym newsem nie odkryłeś, bo stare jak świat.
Rozumiem, że jak tusek spacerował z putinem po molo, z merkel pod pachą w berlinie, przybijał piątkę z natanjahu i obamą, to wniosek może być dla ciebie tylko jeden... agent rosyjsko-niemiecko-USraelski?
zachowam się jednostandardowo...
Jeśli okopress wyciaga za ciebie wnioski... to musisz być żydowsko-tęczową kurwą i to taką dosłowną kurwą

Czyli Braun nie jest prorosyjskim sympatykiem i prawdopodobnym agentem rosyjskich wpływów w Polsce bo Tusk, (którego z resztą nie popieram) spotykał się z politykami innych krajów?

Poglądy mam bardziej fundamentalnie prawicowe niż ty, a tobie tylko powiem tak - pomyśl na jakim poziomie mentalnego przeżarcia internetem jesteś, że na stwierdzenie faktu o powiązaniach jakiegoś polityka z silnie prorosyjskimi mediami potrafisz odpowiedzieć tylko niezbyt trafnym porównaniem i obelgami.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że jeszcze będzie z ciebie facet

Polecam ten film: youtube.com/watch?v=T1vW8YDDCSc
Zgłoś
blastojs 2024-10-05, 17:34 4
sberek38 napisał/a:

w 2019 roku braun, sam na siebie złoył pismo do chyba pruszkowskiej prokuratury aby go przeswietlili czy serio jest ruskim agentem bo miał juz dośc tego pomawiania, prokuratura niczego nie znalazła, ato ze braun ma zdjecie z jakimś ruskiem to wynik krecenia filmu ... wszystkim zmanipulowanym przez propagande choooj w dooope
Zgłoś
ComradeMichail 2024-10-05, 17:35
MarekB1981 napisał/a:

Tyle żę Braun nie jest daunem w przeciwieństwie do autora wstawki. Wiele mu zarzucali ale ostatecznie nie znaleziono podstaw prawnych do ukarania. Przy takiej nagonce nie mogli mu nic zrobić

Sprawdź co to znaczy agent wpływu i zastanów się czy żeby współpracować z elementami wywiadu trzeba mieć w ogóle bezpośredni kontakt z mundurowymi.
Zgłoś
ComradeMichail 2024-10-05, 17:52
żmij napisał/a:

Jeśli żródlem Twojej wiedzy jest okopress, to nie ma sensu czytać wypowiedzi. Miłego dnia życzę.

O sprawie słyszałem dawno od znajomego, a zdjęcie teraz wziąłem z google grafika - to o czym piszę jest faktem, dookoła faktów mogą być różne opinie.

Ja przedstawiłem fakt, poparłem zdjęciem na dowód, wszystko do zweryfikowania samemu.

To że w ogóle twoją pierwszą reakcją na fakt sprzeczny z twoim wyobrażeniem rzeczywistości jest wyparcie i zmiana tematu na twoją subiektywną niechęć (do obiektywnie lewackich) mediów które między innymi (prawicowe źródła tak samo raportowały tego newsa) nagłaśniały tę aferę wskazuje na twoją niezdolność do zmiany opinii i wyciągania wniosków.

Jak już komuś pisałem, polecam film, świetne wprowadzenie do poruszania się w sferze informacyjnej: youtube.com/watch?v=T1vW8YDDCSc

[ Dodano 2024-10-05, 17:58 ]
Manolito666 napisał/a:

Dla pewnej równowagi mógłbym wrzucić setkę zdjęć gauleitera Tuska z samym generalissimusem Putinem.

Mówisz i masz, Tuska nie szanuję i nie lubię a Brauna szanuję tylko po prostu uważam za element podejrzany ze względu na prorosyjskość i ruskie wpływy.

Nie pamiętam jaki był kontekst spotkania Tuska z Putinem, ale zauważę tylko że spotkanie dwóch polityków z obecnością mediów to co innego niż przyjacielska wizyta u kolegi w Moskwie i samo wydarzenie nie jest podejrzane a jedynie ton w jakim miało miejsce i to co się na spotkaniu działo.
Zgłoś
żmij 2024-10-05, 18:02
ComradeMichail napisał/a:

O sprawie słyszałem dawno od znajomego, a zdjęcie teraz wziąłem z google grafika - to o czym piszę jest faktem, dookoła faktów mogą być różne opinie.
Ja przedstawiłem fakt, poparłem zdjęciem na dowód, wszystko do zweryfikowania samemu.
To że w ogóle twoją pierwszą reakcją na fakt sprzeczny z twoim wyobrażeniem rzeczywistości jest wyparcie i zmiana tematu na twoją subiektywną niechęć (do obiektywnie lewackich) mediów które między innymi (prawicowe źródła tak samo raportowały tego newsa) nagłaśniały tę aferę wskazuje na twoją niezdolność do zmiany opinii i wyciągania wniosków.
Jak już komuś pisałem, polecam film, świetne wprowadzenie do poruszania się w sferze informacyjnej:

Masz rację, przynajmniej częściowo. Nie wyobrażam sobie okoliczności, które mogłyby skłonić mnie do zmiany zdania nt okopress. Jeśli zaś chodzi o Brązowego- uważam, że jest zwyczajnie pierdolnięty. Jedno jego działanie popieram; zgaszenie tych żydowskich świec, ponieważ wielu moim znajomym uchyliło powieki na to, kto tak naprawdę nami rządzi.
Zgłoś
okotdi 2024-10-05, 19:12
Wy wszyscy jestescie pojebani.

Ze tak zacytuje klasyka.

Jak mozna wszedzie widziec i podlaczac jakies polityczne gowno???

Jak ktos sie zesra na kolorowo bo sie nawpierdalal farby to powiecie ze lgbtrtv???
Kurwa.
Tego sie nie da czytac...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem