📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Filipińczycy to debile. W pewnej wsi (Rekowo Górne) taki mieszka. Nazywa się Anthony Grzywacz-Verdijo. Teraz w Wielki Piątek ludzie go widzieli jak w pół rozebrany chodził i się biczował aż do krwi. No pojeb.
@Lukiluki2
Ty masz kurwa w glowie najebane czlowieku, takich zjebow jak Ty nawet na sadolu wyzywaja xD
Ty masz kurwa w glowie najebane czlowieku, takich zjebow jak Ty nawet na sadolu wyzywaja xD
AnonnnXX55598 napisał/a:
AnalXX55598 co ty kurwa pierdolisz za głupoty, całą prawdę ci przekazał@Lukiluki2
AnonnnXX55598 napisał/a:
@Lukiluki2
Co od niego chcesz?
Przecież to słynny obraz z tamtych czasów, namalowany przez naocznego świadka. Zachował się w doskonałym stanie bo był owinięty jakimś Całunem Turyńskim...
Mam nadzieję że kurwa zdechniesz w meczarniach ty chory pojebie ,życze ci tego z callego serca,pierdolony synu kurwy.
trebor2709 napisał/a:
Mam nadzieję że kurwa zdechniesz w meczarniach ty chory pojebie ,życze ci tego z callego serca,pierdolony synu kurwy.
Ach, ta katolicka mowa miłosierdzia...
To zabawne jak niektórzy biorą wszystko do siebie, tym bardziej odwiedzając takie stronki jak ta(patrzaj logo sadistica i co napisane pod spodem "czarny humor")
smc napisał/a:
Nic nie rozumieją z tego co robią...
Minęło 2000 lat, a do tych cymbałów nic nie dotarło.
Umierać za taki bezmyślny motłoch? Bez sensu
AnonnnXX55598 napisał/a:
@Lukiluki2
Kto wyzywa?
Ale przybija się nad nadgarstkiem, takie cos to dla leszczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów