18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Naspidowana myszałka
z0lka • 2014-02-01, 10:40

Shakira - bo tak ja nazwalam, to typ imprezowiczki. Nabuzowana środkami psychoaktywnymi - co widać po kapselkach, odstawiała techno party po katach mojego mieszkania. W końcu naszło ja gastro, a ja dałam jej do zrozumienia, ze takie wixy tylko w ogródku.

Pozdrawiam.
Zgłoś
papoon 2014-02-01, 13:43 3
Cytat:

Ale taka łapka na myszy musi mieć ścisk konkretny; no sadole, liczę że mnie nie zawiedziecie i podrzucicie link jak jakiś imbecyl testuje taką łapke na sobie?

prosze bardzo
Tylko 18+
Zgłoś
kucma19 2014-02-01, 14:07 1
przeżyła?
Mam nadzieje ze nie zrobila sobie krzywdy
Zgłoś
Mojoo 2014-02-01, 14:21
wyciąć ryj tej myszki i jako logo sadola:D ahhh, kwintesencja
Zgłoś
fazikonik 2014-02-01, 14:29 1
Co to sa wiksy? Kapselki?

Starzeje sie chyba :/
Zgłoś
piterek098 2014-02-01, 15:02
jak flądra xd
Zgłoś
szczyloo 2014-02-01, 15:06
a ja w tym tygodniu bede musial utluc szczura, bo zdycha na raczysko. jak zdychal jego braciszek to poczestowalem go mlotkiem do miesa, ale czuje niedosyt. co polecicie?

Jako obywatel IV Rzeczpospolitej mam pełne prawo upiec kaczkę na obiad...
Zgłoś
D................7 2014-02-01, 15:09
Maszynkę do mięsa.
Zgłoś
Sebosz 2014-02-01, 15:11 1
Myślę, że następnym razem będzie ostrożniejsza :/
Zgłoś
skorczys@gmail.com 2014-02-01, 15:22 1
Coś czuje że ta mysz będzie gwiazdą. Koszulki z myszką Shakirą będą hitem letniego sezonu.
Zgłoś
majkel_admwz 2014-02-01, 15:54
mózg rozjebany
Zgłoś
garczarek 2014-02-01, 18:02
Co tak gały w mordę jeża wywalacie...
Zgłoś
nigga93 2014-02-01, 18:38
smakowała chociaż ?
Zgłoś
trolzxcvbnm 2014-02-01, 18:44
To i jak moją pokażę... Wieczorami piła, imprezowała, burdel robiła i w końcu się dorobiła...

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów