dwóch szczyli w Odessie założyło się o 25 hrywien czy jeden z nich dotknie przewodów trakcyjnych. Wygrał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
dwóch szczyli w Odessie założyło się o 25 hrywien czy jeden z nich dotknie przewodów trakcyjnych. Wygrał.
Na wieniec kurwa nie starczy 25 hrywien
Ale na przewoźnika do świata zmarłych musi sobie w kantorze na obole wymienić
Ale na przewoźnika do świata zmarłych musi sobie w kantorze na obole wymienić
Dla tych co myślą że strzeliłem z dupy z tymi 25 hrywnami (trochę ponad 3 zł);
unian.net/incidents/v-odesse-podrostok-poluchil-moshchnyy-udar-tokom-n...
unian.net/incidents/v-odesse-podrostok-poluchil-moshchnyy-udar-tokom-n...
Zasłużona Nagroda Darqina. Selekcja i eliminacja naturalna, zrypanego genomu.
Rebeliant napisał/a:
Szkoda, że obaj nie zdechli, ale i tak pozytywnie, bo dobry kacap to martwy kacap i jest chociaż o jednego ścierwoluda mniej.
Opowiedz nam swoją historie! Tą która wyzwala z ciebie lawinę nienawiści do wszystkiego co na drzewo nie spierdala.
Halman napisał/a:
Dla tych co myślą że strzeliłem z dupy z tymi 25 hrywnami (trochę ponad 3 zł);
A jest gdzies informacja czy gościu otrzymal pośmiertnie te 25 hrywien?
Można powiedzieć że zabłysnął.
25 hrywien=3,35 złotych
35i napisał/a:
Sądząc po Twoim wpisie, musisz spróbować tego samego co oni. Tak będzie lepiej dla świata.
A Ty bierz tego hjundaja i jedź w świat
Thor, syn Odyna
Film sam w sobie jest zabawny. Jeżeli do tego uwierzy się w 25 hrywien staje się przekomiczny
baronturbina napisał/a:
Opowiedz nam swoją historie! Tą która wyzwala z ciebie lawinę nienawiści do wszystkiego co na drzewo nie spierdala.
Zainteresowanie historią, antropologią, socjologią, psychologią i ekonomią. To w zupełności wystarczy aby gardzić głupimi (także tobą), ludźmi bez moralności (też tobą) oraz wszystkimi nacjami, jakie wyrządziły nam krzywdę lub są pasożytem (i tutaj też tobą) na naszej planecie.
Rebeliant napisał/a:
Zainteresowanie historią, antropologią, socjologią, psychologią i ekonomią. To w zupełności wystarczy aby gardzić głupimi (także tobą), ludźmi bez moralności (też tobą) oraz wszystkimi nacjami, jakie wyrządziły nam krzywdę lub są pasożytem (i tutaj też tobą) na naszej planecie.
Ale ty masz gościu smutne życie. Pamiętaj ze na snoba i cwaniaka znajdzie się większy tak że... Nie rumakuj. 2ga zmiana nana na kasie w biedronce czeka wiec odłóż telefon i szykuj się do pracy nadczłowieku gardzący ludźmi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów