Jestem tylko ciekaw jak te pajace nie boją się chodzić po ulicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ciekawe ile razy dostali wpierdol?
wyglądają jakby często miało to miejsce.
ale widać nie pomogło...
ale widać nie pomogło...
dziwię się, że jeszcze nikt nie dał ->
Kurwa jeżeli on jest współczesnym jezusem to ja chce być kurwa tym który przebije mu bok ! >_> butem kURWA !
Twój Stary napisał/a:
Luntek wyrucham cie
Gienek2 napisał/a:
gdzieś tu był poradnik 60 sposobów na utylizacje takich odpadów.
gwiazda zapraszam pierdolnę cie kilofem bedziesz bardziej szajning
Powell napisał/a:
luntek męska kurwo zmień imię na cwel bo obrażasz wszystkich Pawłów :/
Przez takich idiotów jak Wy własnie, którzy dajecie się sprowokować..łajzy typu Luntek i inne gwiazdy internetu maja pożywkę. To WY ich kreujecie i to WY jesteście odpowiedzialni za ich sukces i obecny stan rzeczywiostości z takimi osobami jako "Gwiazdy", w dodatku to WY dajecie się sprowokować "spedalonym","wycwelonym" piętnastoletnim dzieciom. Żenada i 2 metry kału.
Danon666 napisał/a:
ciekawe ile razy dostali wpierdol?
ale widać nie pomogło...
Pogorszyło chyba nawet .... w tym wypadku to już ewidentne uszkodzenie mózgu.......
Autorowi za zniszczenie mojej psychiki należy się ban. Takie rzeczy tylko na harda!
Oni powinni prezerwatywy reklamować. Od razu wzrósł by popyt
Łosz kurwa chyba PKP powinno odchwaścić tory do Treblinki
Wy tu pierdolicie a Luntek zgarnia kase za program. 1:0 dla niego. Wszyscy kozacy, kazdy mu chce wpierdol wpuscic a on ma sie dobrze bo i tak kazdy mocny tylko w internecie. 2:0 dla niego. Setki filmikow, i tysiace komentarzy na jego temat dzieki wam. 3:0 dla niego.
Moze, tak naprawde chlopak jest po prostu inteligentny i wykreowal sobie takiego Luntka w necie zeby sie nim media zainteresowaly i zeby potem zgarnac kase wystepujac w programach i udajac Udalo mu sie to dzieki waszej glupocie.
Mowcie co checie, ale moim zdaniem te "gwiazdy internetu" sa tymi gwiazdami tylko i wylacznie dzieki ludziom, ktorzy ich ogladaja i komentuja, nie zaleznie od tego czy ich lubia czy nienawidza.
Moze, tak naprawde chlopak jest po prostu inteligentny i wykreowal sobie takiego Luntka w necie zeby sie nim media zainteresowaly i zeby potem zgarnac kase wystepujac w programach i udajac Udalo mu sie to dzieki waszej glupocie.
Mowcie co checie, ale moim zdaniem te "gwiazdy internetu" sa tymi gwiazdami tylko i wylacznie dzieki ludziom, ktorzy ich ogladaja i komentuja, nie zaleznie od tego czy ich lubia czy nienawidza.
Tylko punkt 4.5 regulaminu mnie powstrzymuje od napisania tego co myślę
Luntek czuje się Jezusem? HAMMER TIME!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów