📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gimnazjusz667 napisał/a:
To proste. Oglądają go ci, którzy już nie mogą...
E tam. Ja wczoraj piłem razem z nim.
Spoko koleś jak na skandynawa, wali trochę sake i robi co chce yebiąc przy tym konwenanse, niby nic specjalnego te jego filmiki ale zerkam na każdy z zaciekawieniem, browar zawsze postawię pod jego filmikiem.
Lubie menela sam nie wiem dlaczego.
siwybis napisał/a:
Ericsson r310s - zajebisty telefon, miałem dawno temu
Na Podlasiu podobno wejdzie w październiku do sprzedaży...
Czuję się jak bym włączył TVP kultura. Oglądasz i nie wiesz o co chodzi.
Cloverface napisał/a:
Jak można go nie lubić, a słuchacie pajace jakiegoś tamgochi, oglądacie tanie z popkiem, a na koniec żona was w kant wali i kto tu jest przegrywem?
Zarówno ci których wymieniłeś, jak i osoby które bawi powyższy film z tematu.
Za Apetora zawsze piwko.
A zauważyliście, że w pewnym momencie popija Polską wódkę Belvedere?
Jego fenomen (przynajmniej na sadisticu) polega na tym, że przeciętny Polak zapierdala w swojej pracy za grosze, a jedyne czego chce w zamian to trochę relaksu na świeżym powietrzu(i alkoholu) na co i tak nie może sobie pozwolić(albo ekstremalnie rzadko). Apetor uosabia te wewnętrzne pragnienia naszych rodaków, którzy nie mogą sobie pozwolić na taki wypoczynek i są po prostu szczęśliwi tym, że ktoś na tym świecie ma pieniądze, czas i chęci na taki zajebisty wypoczynek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów