Postanowiliśmy pojechać na wycieczkę do Czarnobyla na Ukrainie jeszcze w tym roku, ponieważ dostałem info, że zamykają Zonę dla turystów. Info potwierdzone zostało przez przewodnika, a to z powodu udostępnienia terenu 3 strefy(ostatnich 10km średnicy wokół reaktora) dla ludności. Ni chuja nie wiem, kto chciałby tam mieszkać, ale zawsze jakiś oszołom się znajdzie.
Krótko pisząc, macie świeże zdjęcia (zaledwie sprzed tygodnia), film zmontuję jak mi się będzie chciało (mam w cholerę materiałów), a historyjki mogę napisać potem w komentarzu przy reszcie zdjęć (jest ich ponad 400, więc tylko część wrzucam).
Enjoy!
Mapka zony przed pierwszą granicą.
Czarnobyl wita!
Reaktor nr 4.
Prypeć wita! A dozymetr szaleje
Reszta w komentarzu
P.S.
Otwieracie komentarze na własną odpowiedzialność! Może to spowodować spowolnienie/zawieszenie wyszukiwarki i format systemu!
P.S.2
Dla tych co już się plują, że muszą scrollować:
Krótko pisząc, macie świeże zdjęcia (zaledwie sprzed tygodnia), film zmontuję jak mi się będzie chciało (mam w cholerę materiałów), a historyjki mogę napisać potem w komentarzu przy reszcie zdjęć (jest ich ponad 400, więc tylko część wrzucam).
Enjoy!
Mapka zony przed pierwszą granicą.
Czarnobyl wita!
Reaktor nr 4.
Prypeć wita! A dozymetr szaleje
Reszta w komentarzu
P.S.
Otwieracie komentarze na własną odpowiedzialność! Może to spowodować spowolnienie/zawieszenie wyszukiwarki i format systemu!
P.S.2
Dla tych co już się plują, że muszą scrollować: