📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak się zastanawiam czy wywołać burzę i wspomnieć coś o żegnaniu się...
Kurde, cieszyłem się już ze zwycięstwa naszego rodaka, ale niestety rada sadola ustaliła, że nie warto kibicować padałom z anoreksją
żyłę ciąży teraz nowy samsung
Ten sport jest tak bardzo niszowy że tylko Polacy mogą się cieszyć tymi zwycięstwami. Piłka nożna to jest prawdziwy wyznacznik poziomu sportowego naszego kraju
Jest tyle dyscyplin, w których odnosimy zwycięstwa, że ucieszy mnie KAŻDY sukces naszych, choćby k**wa wygrywali nawet i w bierki.
To będzie rok Polaków w skokach - jest z czego być dumnym. Kto sądzi inaczej chuj mu w dupeczkę - pozdrawiam.
No nie wiem, czy skoki można nazwać sportem niszowym. Na pewno w pewnym sensie ekstremalnym oraz dochodowym (takie marki jak red bull czy milka raczej nie sponsorują byle czego).
PZPN powinno się rozgonić w diabły i nie dawać nawet grosza na tych łamagów od piłki nożnej, zamiast tego przekazujac te pieniadze na inne sporty.
Za kogo mam być dumny? Jakich bohaterów? Wojennych? Hahahahah... Bitch please? Jak Polska prawie każdą wojnę przegrała... Wpierdolska...
Jaszczuro
Masz jakieś kompleksy? Zazdrościsz innym? Chyba lepiej, że wygrali, niż przegrali. Właśnie przez takich, jak Ty ten kraj podupada. Ciągłe narzekanie, melancholia, żale, jak mogło być, a jak nie było...
Zaważyłem, że Polakom trudno jest mówić 'proszę, 'gratuluje', 'dziękuje'. Zawistny naród, a wszystko przez pół wieku komuny.
Masz jakieś kompleksy? Zazdrościsz innym? Chyba lepiej, że wygrali, niż przegrali. Właśnie przez takich, jak Ty ten kraj podupada. Ciągłe narzekanie, melancholia, żale, jak mogło być, a jak nie było...
Zaważyłem, że Polakom trudno jest mówić 'proszę, 'gratuluje', 'dziękuje'. Zawistny naród, a wszystko przez pół wieku komuny.
mongoloid napisał/a:
"Dla takich chwil warto być Polakiem!" - buahahahahahaha!
wyśmiewanie się z osiągnięć rodaków- takie jak ty to powinni zamknąć z 5 murzynami w klatce, aby cie cw***li
Ogłoszenie dla polaczków - specjalistów od wszystkiego.
Nie będzie mi żaden mądrala z sadistica definiował pojęcia patriotyzmu, bo to trochę tak jakbym pytał menela spod monopolowego o Efekt Veblena i jego wpływ na PKB. Chciałem tylko zaznaczyć, że skoczkowie narciarscy godnie reprezentują nasz kraj w jednej z najbardziej sympatycznych dyscyplin sportowych, w której widoczny jest duch sportu, który już dawno chuj strzelił w piłce kopanej. Ja wiem, że część z was utożsamia patriotyzm z napierdalaniem się z policją 13 listopada oraz jebanie tuska i putina i co tam jeszcze w waszym alkoholowym amoku się napatoczy ale, zapewniam was, że duża część normalnego społeczeństwa ma tego serdecznie dość. Większość z was spasione dupska obsrałoby się na testach wydolnościowych tych "pedałków z anoreksją".
Ci goście prezentują prawdziwą twarz patriotyzmu w czasach pokoju.
Dlatego dla ekipy skoczków mega propsy, bo dzięki nim morda mi się cieszy w każdy weekend.
Nie będzie mi żaden mądrala z sadistica definiował pojęcia patriotyzmu, bo to trochę tak jakbym pytał menela spod monopolowego o Efekt Veblena i jego wpływ na PKB. Chciałem tylko zaznaczyć, że skoczkowie narciarscy godnie reprezentują nasz kraj w jednej z najbardziej sympatycznych dyscyplin sportowych, w której widoczny jest duch sportu, który już dawno chuj strzelił w piłce kopanej. Ja wiem, że część z was utożsamia patriotyzm z napierdalaniem się z policją 13 listopada oraz jebanie tuska i putina i co tam jeszcze w waszym alkoholowym amoku się napatoczy ale, zapewniam was, że duża część normalnego społeczeństwa ma tego serdecznie dość. Większość z was spasione dupska obsrałoby się na testach wydolnościowych tych "pedałków z anoreksją".
Ci goście prezentują prawdziwą twarz patriotyzmu w czasach pokoju.
Dlatego dla ekipy skoczków mega propsy, bo dzięki nim morda mi się cieszy w każdy weekend.
Macionso napisał/a:
Ogłoszenie dla polaczków - specjalistów od wszystkiego.
za "polaczków" masz murzynskiego drągala w dupsko wielki patrioto,a tam gdzie aktualnie mieszkasz jest sporo nygusów z tego co mi wiadomo
luka5z napisał/a:
za "polaczków" masz murzynskiego drągala w dupsko wielki patrioto,a tam gdzie aktualnie mieszkasz jest sporo nygusów z tego co mi wiadomo
Dla takich polaczków jak ty, w każdym poście, użyję tego słowa po 10 razy. A swój harem murzynów trzymaj w domu i tam im druty obciągaj. Kolejny patriota definiujący patriotyzm po nadętych słowach a nie po postawach.
ciekawe czy Andreas Wank wie co oznacza jego nazwisko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów