- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Wylizałbym jej odbyt i stopy.
Mnie zastanawia dlaczego zamiast sadistic'owego odtwarzacza, jest youtube'owski.
Nie dość że materiał kiepski, to jeszcze nabijamy mu wyświetlenia na yt i tym samym kieszonkę
Nie dość że materiał kiepski, to jeszcze nabijamy mu wyświetlenia na yt i tym samym kieszonkę
Cytat:
ta w okularkach chuda ma fajne cyce i dla niej oglądnałem. jak to czytasz napisz na pW <3
Umrzyj.
grzechu5444 napisał/a:
Wylizałbym jej odbyt i stopy.
Też tak miałem jak do gimbazy chodziłem, zawsze chciałem wylizać pizdę jakiejś sportsmence na olimpiadzie. Teraz mnie skręca na samą myśl o tym, do japy dać - jak najbardziej, ale lizanie to nie dla mnie. Myślę, że większości to z wiekiem przechodzi.
PS: Jestem pewien, że już tego pedała ignorowałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów