18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
trev 2013-05-22, 13:22
troll dałby jeszcze "hell-o-kitty" w rzeczach zakazanych, to na bank robota jakiegoś starego księdza...
Zgłoś
S................n 2013-05-22, 14:54
Nie wiem co to za kościół ale odbiega od swoich obowiązków. Powinieneś to zgłosić do kurii.
Zgłoś
Lordzik92 2013-05-22, 15:20 2
Jak zwykle opisuja biednego Harrego jako esencje okultyzmu...
Wg. takich oswieconych klerykow 99% spoleczenstwa to chodzace antychrysty, ktore codziennie stykaja sie z diablem...
Ogolnie co do religii to jest to jedna wielka hipokryzja, gdyz zakazuja niby magii itp. a sami zapominaja ze obrzedy koscielne to jakby niepatrzec wypaczone rytualy magiczne, majace swoje korzenie w pierwszych ludzkich systemach religijnych, czyli szamanizmie...
Zgłoś
kials 2013-05-22, 16:16
wiara jest ludzi (świadomych), kościół jest dla ciemnoty dającej sobie wszystko wcisnąć
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2013-05-22, 19:12
Jeśli to prowokacja byle trolla to raczej nieudana, przynajmniej ja się na to nie łapię i pewnie większość również. Jeżeli to prawdziwa ankieta, wymyślona przez jakiegoś nawiedzonego klechę to coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że powinno palić się kościoły wraz z zawartością. Biorąc pod uwagę "techniczne" wykonanie kwestionariusza, to jest on do dupy. Nie sądzę więc, żeby tak przebiegła instytucja jak KK nie potrafiła zatrudnić kogoś, kto zajmie się realizacją takiego "badania", chyba że jest to "widzi mi się" przygłupiego plebana.

Chcesz dołączyć do elitarnej grupy ~Sadystów? Złóż podanie już dziś.
Zgłoś
bach 2013-05-22, 20:38
Bóg napisał: Mateusza 12:34 Plemiona żmijowe! Jakże możecie mówić dobrze, będąc złymi? Albowiem z obfitości serca mówią usta. 35 Dobry człowiek wydobywa z dobrego skarbca dobre rzeczy, a zły człowiek wydobywa ze złego skarbca złe rzeczy. 36 A powiadam wam, że z każdego nieużytecznego słowa, które ludzie wyrzekną, zdadzą sprawę w dzień sądu. 37 Albowiem na podstawie słów twoich będziesz usprawiedliwiony i na podstawie słów twoich będziesz potępiony.
Zgłoś
rusofil 2013-05-22, 21:46
XXI wiek...

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
jarzembina 2013-05-23, 0:32
Oni chyba co jakiś czas odkrywają tą samą stronę nie wiedząc, że wystawiają się na pośmiewisko... Nie wiem który to już raz z rzędu jakiś ksiądz wymienia te same elementy "okultystyczne". Trochę słaba sprawa, że kapłani wykształceni w seminariach wiedzy i wiary szukają w internecie, zamiast dowiedzieć się co jest fe a co cacy podczas kształcenia aka "święceń", ale cóż, nie mój kościół, nie mi oceniać... Albo jak to mawiał mój ojciec: "nie moje małpy, nie mój cyrk".
Zgłoś
użyszkodnik 2013-05-23, 20:47
No jak mus, to mus:
1. Praprapradziadek zapoczątkował tradycję i od tej pory wszyscy po mieczu pędzą bimber (wujek Gniewomir został Starszym Bimbrowym Odznaki J. Wędrowycza). Po kądzieli to tylko hodowla jakiś zamorskich ziół.
2. Trzeci kuzyn drugiej babci popełnił na sobie aborcję, ale nie wiem czy to się liczy.
3. Na tajskie masaże mnie raz zawieźli. Nie pamiętam za dużo, bo wypiłem za dużo bimbru wujka Gniewomira.
4. Nie daje przykładu - tak mi już w podstawówce mówili.
5. 17*tak, jeszcze Gościa Niedzielnego kiedyś czytałem, a kiedy indziej salceson mi w zawinęli we Twoje Horoskopy, a raz parówki z Sokołwa "85% mięsa" w "100 zagadek".
6. Tylko Sadistic, bo złe strony mi się źle otwierają. Poza tym wódki i pacierza nigdy nie odmawiam.
7. Sąsiad spod dwunastki. Skurwysyn jeden... kotem się nie podzielił.
8. Ja? Ja jestem święty! (Jak Simon Templar).
9. Kiedyś wieczorem koło fary przechodziłem to wyszedł taki jeden, z metr pięćdziesiąt i ze snickersem!
10. Wszystkie.
11. No więc tak: duchowo mi czasem się robi po tym czerwonym bimbrze, aż mroczki idą i potem się cały taki cielisty robię.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów