📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xts napisał/a:
śmieciarze rzucają kamolami w policje, a jakiś idiota ma czelność przez megafon mówić, żeby nie atakowali policji, która prowokuje
On mówił zarówno do prewencji ("nie atakujcie nas, proszę wrócić na pozycje!", "apeluję do policji: nie napierajcie na tłum, zachowajcie godność, nie dajcie się sprowokować!") jak i do uczestników ("nie atakować policji, powoli się przemieszczać!", "nie wolno nikomu atakować policji! Nagrywać, nie atakować!"). Żeby zachowali spokój i nie dali się sprowokować. Żeby przestali robić zadymę. Odezwał się kolejny z tych, którego tam nie było, a wszystkie informacje czerpie z nagrań w massmediach, lecz gdy wychodzą filmiki z ujawnioną prowokacją mówi: ja tam nic nie widzę...
Na tym filmiku słychać większą część przemówienia, gdzie przewodniczący mówi zarówno żeby policja stanęła w szyku jak i apeluje do debili rzucających w prewencję. Abstrahując od tego, że przewodniczący nie powiedział, że to policja prowokuje..
mateelv napisał/a:
kurwa powinni tłuc pałami nie patrząc na nic. skurwysynów jebanych
Dokładnie! tępić lewactwo!
Idioci. Wszędzie idioci.
"Żadnej prowokacji ja tam nie widzę" - zajebiście, zdanie osoby, której nie było przedwczoraj na MN. Wypowiedzcie się jeszcze o ostatnim meczu Lecha Poznań, o kilku ostatnich mszach w kościele albo o moim sobotnim obiedzie, dysponujecie podobną wiedzą.
Nie-lemingom, którzy poza medialną papką są serio zainteresowani tym co się działo, a nie tym jak to wyglądało polecam kilka(naście?) filmów na YT, gdzie widać policyjną prowokacje tak wyraźnie, że aż dziw bierze, że policja dała się tak złapać.
"Żadnej prowokacji ja tam nie widzę" - zajebiście, zdanie osoby, której nie było przedwczoraj na MN. Wypowiedzcie się jeszcze o ostatnim meczu Lecha Poznań, o kilku ostatnich mszach w kościele albo o moim sobotnim obiedzie, dysponujecie podobną wiedzą.
Nie-lemingom, którzy poza medialną papką są serio zainteresowani tym co się działo, a nie tym jak to wyglądało polecam kilka(naście?) filmów na YT, gdzie widać policyjną prowokacje tak wyraźnie, że aż dziw bierze, że policja dała się tak złapać.
haha przykładna policja.. odrzucali race w stronę ludzi zamiast gasić ^^
-piwo za trollowanie radiem
-piwo za wkurwianie antify
-piwo za ujęcia z centrum wydarzeń
ale za te kurwy hańbiące polskie flagi nie ma piwa
-piwo za wkurwianie antify
-piwo za ujęcia z centrum wydarzeń
ale za te kurwy hańbiące polskie flagi nie ma piwa
"Nie dajcie się sprowokować policji" - a w tle policja obrzucana kamieniami. A później płaczki w mediach, że policja prowokowała albo ich atakowała.
musieli kurwa tak narozpierdalać pod moim ulubionym Green Coffee? :/
Zamiast pałek powinny być elektroniczne pastuchy i hołotę po razie w jajeczka , no może profilaktycznie parę razy. Skurwinoxy nawet miały swojego commandera .
Jeden z najlepszych odcinków
Ludzie trochę dystansu
Ludzie trochę dystansu
Zdjęcia zajebiste, ale teksty to dno i kilometr mułu - jak nie wiecie co gadać to zamknąć ryje - no chyba, że rzeczywiście lubicie z siebie robić totalnych idiotów - bo co innego sarkastyczne teksty, a co innego pierdolenie od rzeczy i zadawanie kretyńskich offtopicowych pytań. Żal w chuj przy ostatnich pytach z kongresu kobiet i marszu równości...
Poniżej jest filmik, żebyście zobaczyli o co chodzi w pyta.pl.
co byście przestali się spinać i zrozumieli o co chodzi w tym portalu.
co byście przestali się spinać i zrozumieli o co chodzi w tym portalu.
Antifa pomściła Kazimierę Szukę, której program ponoć "ssie pałkę". No i koleżanki z kongresu kobiet.
@Malix
Do posrania jeszcze jest daleko, choć już należy z troską myśleć o tym, jak odciągnąć młodzież od tego faszystowskiego gówna z ONR-u, MW, NOP. Albo ewentualnie oczyścić ruch narodowy z nazistów, to drugie chyba łatwiejsze.
@Malix
Do posrania jeszcze jest daleko, choć już należy z troską myśleć o tym, jak odciągnąć młodzież od tego faszystowskiego gówna z ONR-u, MW, NOP. Albo ewentualnie oczyścić ruch narodowy z nazistów, to drugie chyba łatwiejsze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów