"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzFajne by były kary w wysokości % dochodów.
3) To z reguły bieda umysłowa, która mało zarabia, często na czarno, powoduje najwięcej wykroczeń. Nie tylko dlatego, że jest najliczniejsza w przekroju społecznym. Ludzie zamożni są po prostu lepiej wyedukowani i popełniają mniej wykroczeń, bo lepiej znają prawo i są bardziej kulturalni i mniej aspołeczni. Z systemem kar opartych o dochody będą się śmiali systemowi w oczy.
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.@Velture: Ci nowobogaccy często mają dochody ukryte w szarej strefie. Tym bardziej z niej nie wyjdą.
Zapomniałem napisać o najważniejszym, o sprawiedliwości. Czemu ktoś, kto ciężką pracą się dorobił ma płacić więcej za przejście na czerwonym świetle od jakiegoś tępego biedaka?
Takie procentowe myślenie jest pieprzeniem lewackiego buldupia.
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.@miedzianek - pan kilka sekund przed zatrzymaniem przejechał na "późnym pomarańczowym" (jak kamerujący miał zielone to biały dopiero wjeżdzał na skrzyżowanie a zielone się przecież zawsze świeci dopiero kilka sekund po tym jak druga strona ma już czerwone). Panowie policjanci stali kilka aut dalej i dojechali dopiero po chwili do białego ale słychać już na skrzyżowaniu że były syreny włączone.