📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chuja.... Transporter chciał wyprzedzić samochód który robił niepotrzebnie lukę, ale nie spojrzał w lusterko. Wygląda to na akcje szeryfa drogowego ale nią w istocie nie jest.
@up
No faktycznie, wyprzedzanie miało w tej sytuacji w chuj sensu. Poza tym, wyprzedza się z kierunkowskazem i jednoznacznie, a nie jedzie się połową na jednym pasie, połową na drugim, i zabiera się za to jak pizda.
No faktycznie, wyprzedzanie miało w tej sytuacji w chuj sensu. Poza tym, wyprzedza się z kierunkowskazem i jednoznacznie, a nie jedzie się połową na jednym pasie, połową na drugim, i zabiera się za to jak pizda.
dwóch idiotów spotkało się na drodze ...................
Abraxus napisał/a:
Nagrywający ewidentnie przyjebał w celach zarobkowych a szeryf został wychowany.
Chyba nie jest to takie oczywiste. Po obejrzeniu kilkunastu tysięcy zdarzeń nagranych kamerkami w autach widzę pewną prawidłowość - 1,0 % nagrywających dla adrenaliny i piw na sadolu złośliwie zmierza do kolizji. Bo mają pierwszeństwo i co ważniejsze - kamerkę jako alibi.
I dobrze ja tez mam kamerke i wale w lamusow ile wlezie bo mogę i mnie wkurwia takie coś
Co za debile, są dwa pasy to trzeba korzystać z dwóch, a potem jazda na suwak...
Barany jadą tylko jednym pasem a tu dziw że korek się robi 5 kilometrowy.
Barany jadą tylko jednym pasem a tu dziw że korek się robi 5 kilometrowy.
Od razu mi lepiej na sercu jak szeryf ukarany
Piękny film. Tępić pierdolonych szeryfów. Im więcej takich ludzi w gruzach będzie napierdalać za takie wymuszenia tym mniej tych ameb będzie tak robić.
Tych skurwieli zajeżdżających drogę wieszałbym za jaja.
Pierdolone tępe buraki.
Pierdolone tępe buraki.
VW i wszystko jasne. Powinni ten cholerny trujacy zlom od razu na lawete i do zgniatarki najlepiej razem z kierowca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów