18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
c................8 2010-11-26, 0:56
Przyszedł TVN i zrobił w szkole syf. Pewnie kilku pedałów dostało 1ki z historii i zrobiło aferę, żeby zaliczyć rok i zwalili wszystko na obiektywnego nauczyciela.

a poza tym to Fascismo e liberta!
Zgłoś
dupaCyckDupa 2010-11-26, 2:10 1
"będzie już normalnie" czyli tak jak chce jedyna słuszna partia i jedyna słuszna gazeta...

nie lubisz pedałów - jesteś homofob i spierdalaj.
nie daj boże powiedziec złego słowa na żyda...
Zgłoś
A................o 2010-11-26, 2:53
Unofakjando napisał/a:

Chciał bym mieć z nim lekcje

Tym opisem zjebałeś materiał zarówno merytorycznie, jak i ortograficznie...
Co do filmiku, niech się nauczyciel tłumaczy przed prokuratorem.
Co do Żydów - ci, z Izraela niech tam wracają pod ostrzał arabusów, zamiast podnosić roszczenia wobec polskich nieruchomości, chciwe hieny...
Pamiętajmy przy tym, że Polska przedwojenna była wielonarodowościowa i wkurwia mnie, że sami Polacy z obozu Rydzyka doszukują się u Polaków żydowskich korzeni...
Nie tędy droga (ja nie mam Żydów w rodzinie, jakby ktoś mnie pytał)...
Zgłoś
Acho 2010-11-26, 3:51
Jeśli kogoś pobije - niech zostanie skazany za pobicie.
Jeśli kogoś zabije - niech zostanie skazany za morderstwo.
Ale, kurwa, za poglądy?
Zgłoś
rozkurw 2010-11-26, 7:39 1
to nie jest faszysta tylko germanofil....pseudo szkop..stfuuu!!!
Zgłoś
G................2 2010-11-26, 7:51
może jakaś rodzina steinbach ?!
Zgłoś
A................l 2010-11-26, 8:12 1
Volksdeutsch jebany, pewnie przeczytał w"Mein kampf" że polacy to najsprytniejszy naród z jakim zmierzył się Hitler więc teraz wali z tego gruchę i robi propagandę neonazistom.
Zgłoś
k................0 2010-11-26, 9:24
Dajcie jakiś filmik z lecji z tym nauczycielem. Oglądnął bym:D
Zgłoś
I................y 2010-11-26, 9:33
Tylko 2 lata więzienia? Żarty sobie robicie?! Dożywocie, a najlepiej to rozstrzelać hujka!!! Nie chcę żeby tacy jak on chodzili po Polsce i rozpowszechniali to gówno nazywane nazizmem!
Zgłoś
Pan_PL 2010-11-26, 11:04
No a gdyby Polska uległa niemcom to wojna by się inaczej zaczęła ?
TO nieprawda ?
To faszyzm?
No ogarnijcie się.

Tusk też miał dziadka w Wermachcie i został premierem, a tam ludzie mówią że nauczyciel spoko o.O.
Zgłoś
Barczi 2010-11-26, 11:12
Donald Tusk - Historia prawdziwa
Zgłoś
NiggaFromNR 2010-11-26, 11:29 2
taki belfer cwany? to zrobić mu inhalacje z cyklonu! Niech zobaczy jak to fajnie.

Acho napisał/a:

Ale, kurwa, za poglądy?

to nie są poglady. to rozpowszechnianie nieprawdy krzywdzącej w serce każdego polaka.
Zgłoś
rrdzony 2010-11-26, 11:43 2
14/88 napisał/a:

100% prawda dla nauczyciela

chyba sprzedałeś swój mózg za 14,88
Zgłoś
posthuman 2010-11-26, 12:54 1
Mialem z tym facetem lekcje, sygnet byl pamiatka po dziadku, stroj to jego sprawa, dla mnie moze nawet nago chodzic, a poglady? Nie spotkalem sie z jakims propagowaniem nazizmu, lekcje byly prowadzone otwarcie, mogl chlopina wyrazic swoj poglad ale nie kazal sie nikomu tego uczyc.
Piwo za wzbudzenie wspomnien z szkoly sredniej.
Zgłoś
Mephic 2010-11-26, 13:18 1
Azizi1926 napisał/a:

Nazista, nie kurwa faszysta;/ tvn trzyma swój poziom, poziom mułu. Raszple z drutu, nieuki jebane.

To jaki ty trzymasz poziom, skoro nie wiesz, że faszyzmem określało się również hitleryzm baranie niedouczony?

Trochę edukacji zamiast próby wyśmiewania dziennikarza, który akurat swoją lekcję odrobił.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem