Chciał bym mieć z nim lekcje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przyszedł TVN i zrobił w szkole syf. Pewnie kilku pedałów dostało 1ki z historii i zrobiło aferę, żeby zaliczyć rok i zwalili wszystko na obiektywnego nauczyciela.
a poza tym to Fascismo e liberta!
a poza tym to Fascismo e liberta!
"będzie już normalnie" czyli tak jak chce jedyna słuszna partia i jedyna słuszna gazeta...
nie lubisz pedałów - jesteś homofob i spierdalaj.
nie daj boże powiedziec złego słowa na żyda...
nie lubisz pedałów - jesteś homofob i spierdalaj.
nie daj boże powiedziec złego słowa na żyda...
Unofakjando napisał/a:
Chciał bym mieć z nim lekcje
Tym opisem zjebałeś materiał zarówno merytorycznie, jak i ortograficznie...
Co do filmiku, niech się nauczyciel tłumaczy przed prokuratorem.
Co do Żydów - ci, z Izraela niech tam wracają pod ostrzał arabusów, zamiast podnosić roszczenia wobec polskich nieruchomości, chciwe hieny...
Pamiętajmy przy tym, że Polska przedwojenna była wielonarodowościowa i wkurwia mnie, że sami Polacy z obozu Rydzyka doszukują się u Polaków żydowskich korzeni...
Nie tędy droga (ja nie mam Żydów w rodzinie, jakby ktoś mnie pytał)...
Jeśli kogoś pobije - niech zostanie skazany za pobicie.
Jeśli kogoś zabije - niech zostanie skazany za morderstwo.
Ale, kurwa, za poglądy?
Jeśli kogoś zabije - niech zostanie skazany za morderstwo.
Ale, kurwa, za poglądy?
może jakaś rodzina steinbach ?!
Volksdeutsch jebany, pewnie przeczytał w"Mein kampf" że polacy to najsprytniejszy naród z jakim zmierzył się Hitler więc teraz wali z tego gruchę i robi propagandę neonazistom.
Dajcie jakiś filmik z lecji z tym nauczycielem. Oglądnął bym:D
Tylko 2 lata więzienia? Żarty sobie robicie?! Dożywocie, a najlepiej to rozstrzelać hujka!!! Nie chcę żeby tacy jak on chodzili po Polsce i rozpowszechniali to gówno nazywane nazizmem!
No a gdyby Polska uległa niemcom to wojna by się inaczej zaczęła ?
TO nieprawda ?
To faszyzm?
No ogarnijcie się.
Tusk też miał dziadka w Wermachcie i został premierem, a tam ludzie mówią że nauczyciel spoko o.O.
TO nieprawda ?
To faszyzm?
No ogarnijcie się.
Tusk też miał dziadka w Wermachcie i został premierem, a tam ludzie mówią że nauczyciel spoko o.O.
taki belfer cwany? to zrobić mu inhalacje z cyklonu! Niech zobaczy jak to fajnie.
to nie są poglady. to rozpowszechnianie nieprawdy krzywdzącej w serce każdego polaka.
Acho napisał/a:
Ale, kurwa, za poglądy?
to nie są poglady. to rozpowszechnianie nieprawdy krzywdzącej w serce każdego polaka.
Mialem z tym facetem lekcje, sygnet byl pamiatka po dziadku, stroj to jego sprawa, dla mnie moze nawet nago chodzic, a poglady? Nie spotkalem sie z jakims propagowaniem nazizmu, lekcje byly prowadzone otwarcie, mogl chlopina wyrazic swoj poglad ale nie kazal sie nikomu tego uczyc.
Piwo za wzbudzenie wspomnien z szkoly sredniej.
Piwo za wzbudzenie wspomnien z szkoly sredniej.
Azizi1926 napisał/a:
Nazista, nie kurwa faszysta;/ tvn trzyma swój poziom, poziom mułu. Raszple z drutu, nieuki jebane.
To jaki ty trzymasz poziom, skoro nie wiesz, że faszyzmem określało się również hitleryzm baranie niedouczony?
Trochę edukacji zamiast próby wyśmiewania dziennikarza, który akurat swoją lekcję odrobił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów