📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak powinno być! A teraz chodza po ulicach patologie JP i pedały w rurkach. Jakby nauczyciel przyejbal raz czy dwa takiemu za młodu odechciałoby mu się byc kretynem. Witka z drzewa była najlepszym lekarstwem na dysleksje, ból głowy, chęć bycia chuliganem, chęć bycia pedałem itp.
Nie wiem co w tym niezwyklego, w Polsce tez bito dzieci w szkolach, przynajmniej nie wyrastali ne spedalone cpki.
Przydal by sie takiw gimbusiarniach, moze wtedy by cos wartosciowego wyroslo.A nie idioci , ktorzy sie podniecaja dzwoniac do dziwki, albo ubieraja sie jak cioty na paradzie rownosci.
Spoko. Jeśli zabije gówniarza, to nauczyciel religii go wskrzesi.
Nasi biskupi wierzą w skrzeszenia.
Nasi biskupi wierzą w skrzeszenia.
Czasami tez bym tak wolał niz słuchac pozniej starych przez 2 tyg
bicie biciem ale ja sie pytam skad oni maja tam tela z kamera i neta skoro taka bida ?
Widać że facet jest sadystą i robi to tylko aby czynić krzywdę. Chuj z takim wychowywaniem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów