Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedna z najbardziej egoistycznych i cipowatych metod, nie dość że robisz bałagan który ktoś musi sprzątać, pełno papierkologii do wypełnienia to jeszcze trauma dla instruktora. Tfu na takich.
Pierdolisz głupoty chłopcze. Pomyśl ile jest zbierania chujostwa kiedy się pod pociąg rzuci.. A tutaj dwóch panów zabierze ścierwo a trzeci przejedzie mopem do czysta.
Jedna z najbardziej egoistycznych i cipowatych metod, nie dość że robisz bałagan który ktoś musi sprzątać, pełno papierkologii do wypełnienia to jeszcze trauma dla instruktora. Tfu na takich.
To lepiej sie pod pociąg wpierdolić żeby od chuja ludzi nie dojechało do roboty...
i robisz syf normalnie pracującemu instruktorowi i pewnie kilku osobom pracującym na tej strzelnicy. Nie wspominajac, że blokujesz innymmozliwosć skorzystania ze strzelnicy pewnie na cały dzień. Ewidentnie tacy debile chcą zrobić z siebie gwiazdy. Można jak człowiek z godnością wziąć sznur i przejść się do lasu., nikomu nie sprawiając problemów. A można tak jak ten śmieć się popisywać tuz przed swoim końcem. Zeskrobać skrobaczką z podłogi niczym gówno i wyrzucić pod płotem cmentarza, bez prawa do pochówku jako samobójcy.
Kiedy w koncu odebrałeś sobie zycie przez ktore cierpiales to masz juz w pizdzie, nawet jesli mialby sprzatac po tobie caly swiat.
Ja się zawsze zastanawiałem jak to jest. No bo tak: decydujesz się na samobója. To chyba największym Twoim zmartwieniem jest przemyśleć sposób ale pod kątem żeby nie bolało, żeby bolało, żeby dobrze wyglądało na nagraniu czy coś. Ale za chuja nie rozumiem znawców co miauczą, że "Teraz musi ktoś posprzątać, teraz trauma". Co mnie chuj obchodzi trauma jakiegoś randoma? Jeśli chcę się odjebać to po prostu to robię. Bo jeśli robię to jak większość ludzi co mówi "jestem po próbie samobójczej, mnie to nie bawi" to nie chce umrzeć a być męczennikiem i ofiarą, nad którą ludzie będą się litować.
Co w tym jest cipowatego? Chłop się odjebał. Kropka. Cipowate to jest pierdolenie farmazonów jakie to życie nie jest ciężkie, bezsensowne i ciąglę obwieszczanie wszystkim, że ma się ochotę popełnić samobójstwo. Ten typ to odjebał tu ładne 200 IQ. Przyszedł na strzelnicę, dostał pierwszy raz do ręki broń, jebnał dwa razy z ciekawości i palnął sobie łeb licząc, że nie będzie bolało i załatwi to szybko. I jeśli był gotowy odebrać sobie życie to zapewne miał całkowicie wbite w to czy instruktor będzie mógł spać w nocy czy nie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów