Zajebisty film z nawałnicy w Legnicy:D
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"japierdole" ... "japierdole" ... "japierdole" gdzie nie ustawiłem tam zawsze było "japierdole"
'dawaj ręczny' fakt kurwa, jak zaciągnie to już sie nic nie stanie ; DDDDD
filmik nie jest zajebisty. Zajebisty to był spacer po Legnicy po tej nawałnicy :] można to opisać słowami, ale i tak nie oddadzą tej skali zniszczeń i ogólnego chaosu jaki panował.
a te kamere chyba trzymal miedzy posladkami... albo ma takie nadzwyczajne zdolnosci filmowania a la amerykanski film katastroficzny
Panikują jak Baby
wartka akcja, kultowe teksty, roztelepane myśli - jednym słowem piwo
SleThu napisał/a:
05:31 " Na moim podwórku nie ma drzew, jest tylko jedno"
Pewnie podczas kręcenia filmu, dostał sms od matki, że drzewo przyleciało :O
W Holandii nawałnice są dość często spotykane, ale mieszkamy w Polsce i dla ludzi to jest niezwykłe.
Pamiętacie jaka to była "zajebista" trąba powietrzna w naszym kochanym kraju, co się nazywała Kirył? Trąby powietrzne to są zajebiste w USA.
Pamiętacie jaka to była "zajebista" trąba powietrzna w naszym kochanym kraju, co się nazywała Kirył? Trąby powietrzne to są zajebiste w USA.
Kurwa to ja mogłem kręcić u siebie Rozjebało mi asfalt na drodze bo w słup pierdolło i poszło po słupie i jebło w asfalt koło słupa. Poważnie, nie ma żadnych zajebistych izolacji tylko metalowa blacha a pod blachą kable...
niby się boją prądu, drzew i deszczu ale instynkt pozostał... (6:19 - "pa na małolaty")
Nie spodziewałem się że obejrzę Legnice na sadistiku.... Pamiętam ten żywioł jak dziś działo się działo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów