📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
radek225 napisał/a:
A chociaż dobrze się pchała, albo opierdalała gałę?
Całkiem spoko.
Uprzedzając pytania - nie ma foto ani filmików
Przecież to wina dałna z seata tylko nie w świetle prawa.
Jebane bezmozgi zatrzymują się na ulicy, rondzie bo są uprzejmi dla pieszych np.
Jebane bezmozgi zatrzymują się na ulicy, rondzie bo są uprzejmi dla pieszych np.
superafgan87 napisał/a:
Przecież to wina dałna z seata tylko nie w świetle prawa.
No Ty sobie teraz jaja robisz. Tłumaczenie w stylu "Panie Władzo, ale fajne dupy na chodniku szły i się zagapiłem". Samochód to odpowiedzialność, która każe Ci myśleć. 1. Za duża prędkość w obszarze zabudowanym. 2. Brak obserwacji drogi (seat nie zahamował nagle) 3. Zwykłe gapiostwo i brak uwagi. 4. Najgorsze to to, że ten psychopata uciekał na CHODNIK. Kto normalny ucieka na chodnik w takiej sytuacji? Na kursach uczą, aby nie uciekać bo w 90 procentach kończy się to tragicznie. Gościu skrewił i z trzech dróg wybrał to najbezpieczniejszą dla niego, ale stwarzającą śmiertelne zagrożenie dla innych. mam nadzieje, że w pierdlu to przemyśli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów