Akcja z dziś,rekin w Hurgadzie (Egipt) zaatakował ruska i wciągnął pod wodę, póki co nie znaleziono ciała
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rekinowi to akurat jeden chuj kogo on wciagnął , on tvp nie ogląda
O coś dla mnie. Poproszę więcej. Martwię się tylko o rekina, żeby mu nic nie było po tym gównie
tolek01 napisał/a:
rekinowi to akurat jeden chuj kogo on wciagnął , on tvp nie ogląda
O, druga strona komentarzy i dopiero jeden człowiek się wypowiedział. Reszta albo boty, albo co gorsza ludzie piszący jak niezbyt zaawansowane boty...bo AI pisze zdecydowanie bardziej oryginalne teksty obecnie.
jebacruskiescierwo napisał/a:
O coś dla mnie. Poproszę więcej. Martwię się tylko o rekina, żeby mu nic nie było po tym gównie
Rekin był dziś widziany na plaży; miał łańcuch na szyi, dziwną grzywkę, grał w szachy i pił wódkę ze słoika.
Że też ludzie nadal nie boją się i wchodzą do wody w Hugardzie. Co jak co ale to juz kolejny z wielu tam przypadków. Cóż..
Taniec synchroniczny na wodzie, choreografia 8/10
ta rybka już nikogo nie skrzywdzi...
Więcej w języku rosyjskim, bo widzę, że uwielbiacie ten język
https://www.kp.ru/daily/27513/4775999/?from=smm
Więcej w języku rosyjskim, bo widzę, że uwielbiacie ten język
https://www.kp.ru/daily/27513/4775999/?from=smm
Biedny rekin.
onucek napisał/a:
mam nadzieję, że rusek zajebał rekina. mimo co zwierzęta stoją niżej od ludzi.
Ruskie stoją niżej niż zwierzęta.
Mocny film. Robi wrażenie. Zwłaszcza, że właśnie wróciłem stamtąd.
Ruskie śmiecie dadzą się nawet pożreć rekinowi byle zeby nie iść na front
im mniej ruskich na swiecie tym lepiej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów