Każdy ma jakiegoś potwora w szafie... no albo zwłoki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Każdy ma jakiegoś potwora w szafie... no albo zwłoki
Średnie lub słabe.P.S.w czym pierzecie bokserki z elanobawełny?
Słabizna. W dodatku taki nudny ten filmik, że zanim ta morda wyskoczyła to już przewijać zacząłem.
mnie kurwa? mistrza szaolin w medytacji górskiej kurwa?
mnie to rozbawiło
Gdyby nie było świec, to stop klatki nie były by tak bardzo widoczne. Widać jak film pocięty ładnie żeby efekty nawiedzenia zrobić, a na samym końcu ziomek w masce za 15 złoty z dziecięcego. Czy wszyscy komentujący to dzieci które we wrześniu uciekają do szkół? Czy możliwe by tak ten portal upadł?
Serio? Sadol upadł aż tak nisko...?
Gdyby nie było świec, to stop klatki nie były by tak bardzo widoczne. Widać jak film pocięty ładnie żeby efekty nawiedzenia zrobić, a na samym końcu ziomek w masce za 15 złoty z dziecięcego. Czy wszyscy komentujący to dzieci które we wrześniu uciekają do szkół? Czy możliwe by tak ten portal upadł?
maska za 250zł a za 15zl to kupic mozesz papierowa maske
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów