📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Do Polskie zmierza już cały transport takich szamanów. Oj będzie się działo
Gambi napisał/a:
Mniej więcej tak się u nas problemy rozwiązuje. Na ministra zdrowia jak znalazł.
Tu się kurwa śmiej ale kurwa tak naprawdę jest. Wysokiej stołki zajmują rodziny. ” chuj że się nie znam ale Dobrze płacą więcej mogę po udawać lekarza".
Angry bird
Jebanemu coś vodoo nie działa dziś za dobrze może dziś jagodzianki nie wypił i mu many brak do rzucenia resurrecion....
silwerbalk napisał/a:
Jebanemu coś vodoo nie działa dziś za dobrze może dziś jagodzianki nie wypił i mu many brak do rzucenia resurrecion....
voodoo mu nie działa, bo ptak zyje, a w voodoo kontroluje się tylko padłe gołąby
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów