Koloryzowane
Koloryzowane
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale on z tego co pamiętam to Hugo Boss projektował tylko mundury SS. Popełnił też projekt mundurków Hitlerjugend. Żaden z tych mundurów nie jest widoczny na filmie.
Źle pamiętasz, za stary już jesteś. Albo za młody i udajesz, że stary. Hugo Boss szył mundury a projektował kto inny. I dla wehrmachtu też szył.
Toż to pokojowy marsz antify u naszych zachodnich sąsiadów.
Nie to co pokojowe akcje naszych patriotów
Jak wyglądałby Instagram Żydówki, która zginęła w Auschwitz? Ten projekt przybliża tragedię ofiar.
Profil Eva.Stories na Instagramie to zdecydowanie jedna z najbardziej oryginalnych inicjatyw podtrzymująca pamięć o Holokauście. Izraelska "insta-produkcja" jest oparta na pamiętniku 13-letniej Ewy Heyman - Żydówki z Węgier - która pisała go od lutego do lipca 1944 roku.
Źródło
Gdyby cofnąć czas.... Ale by te kurwy issały islamskie spierdalały( migracja bydląt stylem dowolnym) myślę że nawet by nie protestowali że nikt im nie zapewnił socja.. tzn pontonów
Tylko wiesz że jakby oni wrócili do systemu z III rzeszy.... To pół świata by ich szybciutko spacyfikowała a muslimy by stały się systemem okupacujnym niemiec.....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów