Na harda się na pewno nie nadaje bo ni chuja nie widać. Proszę mnie nie pytać gdzie to znalazłem ani czego szukałem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Dla mniej spostrzegawczych (czyli dla większości komentujących): obrazek to fake, przyjrzyj się dokładniej a zobaczysz że na zdjęciu istnieje ten sam człowiek.
Prawie zawsze naziści mają tatuaże związane z ich ideologią a tu ich brak więc według mnie je*ie fejkiem na kilometr ;o
@Koniec Świata Anarchistą nie jesteś, tylko hasła masz te same...
pocominick napisał/a:
@Koniec Świata Anarchistą nie jesteś, tylko hasła masz te same...
Jakie hasła? Gdybym był anarchistą to chodziłbym na manifestacje i buntował się przeciwko władzy albo blokował ONR. Chodzi mi tylko o to, że bardziej rozumiem bunt anarchistów niż nacjonalistów.
Oczywiście idee anarchistyczne są niestety utopijne, a idee nacjonalistyczne są po prostu nie do przyjęcia, kojarzą się z agresją i przymusem w skrajnej formie. Niestety w społeczeństwie zawsze są jednostki, które chcą rządzić innymi, więc anarchizm długo by nie potrwał, a nacjonalizm prowadzi w prostej linii do totalitaryzmu.
Zabawne jest to, że istnieje taki mutant:
Narodowy anarchizm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów