Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
panzer_IVh 2013-12-21, 9:49
Brumm22,
Jeżeli chodzi Ci o główną linie muzyczną (o kurde brzmi jakbym się znał na muzyce) w pierwszym filmiku to motyw z filmu Most na rzece kwai.
Zgłoś
blondasek1993 2013-12-21, 10:17 4
Akurat Sylvestrowi należy się krata browara za tą inicjatywę. Zebrać prawie wszystkich najlepszych z najlepszych w jednym filmie i zrobić to, co większość normalnych facetów uwielbia, tylko musi udawać, że jak film to tylko ambitny i z przesłaniem. Chuck'a brak ( ). W sumie, wielki nieobecnym, wg mnie (wytłuszczam, MNIE), jest właśnie Steven Seagal. Mógłby chociaż z 5 minut pomachać rękoma w powietrzu i przy okazji zabić kilku ciapatych. Ciekaw jestem, czy pytał się go Sylvek o chęć występu, czy Panowie się nie lubią, bądź im nie po drodze. W każdym bądź razie, tak jak i byłem na pierwszej części, tak i pójdę na drugą i trzecią. Z przyjemnością.

P.s. Arnold dał fotki z treningu, wreszcie ma się czym pochwalić! No i wygląda na tyle dobrze, że mógłby grać ludzki pierwowzór dla Terminatora (coś w stylu jakiegoś wojskowego generała, na którym Skynet się wzorował tworząc pierwszy model z ludzką tkanką). Ahhh, to byłaby uczta dla oczu.
Zgłoś
Franz-Maurer 2013-12-21, 10:25
up uprzedziłeś mnie z Segalem też mnie dziwi jego brak. Kiedyś Sly i Segal się przyjaźnili.

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
kovacić 2013-12-21, 10:31
a gdzie Karolak?
Zgłoś
dj_deez 2013-12-21, 10:35 3
Dick napisał/a:

O, Paul Walker nie zagrał w niezniszczalnych 3.

Tmz donosi, że jednak pojawi się w filmie jako coś w rodzaju dobrego ducha, który będzie pomagał głównym bohaterom w podejmowaniu trudnych decyzji.
Zgłoś
karmello24 2013-12-21, 10:59
ja się pytam gdzie jest kurwa VAN DAMME !!!!
Zgłoś
wojtax 2013-12-21, 11:25 1
Dick napisał/a:

O, Paul Walker nie zagrał w niezniszczalnych 3.

Jak widać nie był niezniszczalny.
Zgłoś
K................s 2013-12-21, 11:25 4
@Karmello24
Van Damme zginał w dwójce -_-.
Zgłoś
DragonShade 2013-12-21, 12:09
Muzyka podobna do utworu "Sail"

Don't have sex, just go EXP!
Zgłoś
Smuggler1920 2013-12-21, 12:45
Most na rzece Kwai !
Zgłoś
n1troo 2013-12-21, 14:18
uu SNIPS wyszedł jakiś czas temu dopiero z pierdla a teraz czas zagrać w filmie
Zgłoś
09stachu92 2013-12-21, 16:18 1
w EX 4 będzie Pudzian...
Napewno!!
Zgłoś
Seboolek 2013-12-21, 23:29
milga23 napisał/a:

kolejna moda na sukces się szykuje :/

Mozesz wytłumaczyc o chuj Ci kurwa chodzi?
Trzecia część trylogii i juz takie porównanie? prędzej można by tak nazwać serię szybkich i wscieklych. Niezniszczalni to klasa sama w sobie. Siadasz z piwem i popcornem przed ekranem i ogladasz bez zbednego myslenia. A nie tak że widzisz jakiegos typa przez minute na poczatek filmu i na koncu (po 2 godzinach) widzisz go znów i sie zastanawiasz "Who the fuck is this guy..."
Zgłoś
lobominator 2013-12-24, 0:45
blondasek1993 napisał/a:

P.s. Arnold dał fotki z treningu, wreszcie ma się czym pochwalić! No i wygląda na tyle dobrze, że mógłby grać ludzki pierwowzór dla Terminatora (coś w stylu jakiegoś wojskowego generała, na którym Skynet się wzorował tworząc pierwszy model z ludzką tkanką). Ahhh, to byłaby uczta dla oczu.

Już to zagrał, w reżyserskiej wersji Terminatora 3.
Scena wyleciała z wersji oficjalnej. Została wywalona, bo jakiś mądry wymyślił, że zamknęłoby to furtkę do robienia czwartej części.

PS. A Seagal miał być podobno w dwójce, ale z tego co wiem, to o mało nie pozabijali się z VanDamme'em, bo to ponoć śmiertelni wrogowie są (w życiu, nie w filmach). Kiedyś pół hotelu rozpierzdolili, jak zaczęli się nawalać.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów