"Profesjonalna" video-recenzja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Twórcy gry na pewno wezmą sobie do serca jego uwagi
kudłate te wszystkie bachory ; o
Też mam taką foczkę,m tylko bez badziewia
chyba Maciek z klanu jest ojcem tych wszystkich idiotów
*sypki drift po blacie*
Kurwa, moje dziecko nie dostanie komputera do osiemnastki, nie chce w domu takiego niedorozwoja!
youtube.com/user/Klocuch12?feature=watch
youtube.com/user/Klocuch12?feature=watch
"tu coś chyba pokazuje zle, o tutaj mamy takie...o tu sa okrazenia, tu jakies czasy... nie wiem tu sa chyba jakies ludzie co sie z nimi wyscigujemy..."
Ale faktycznie...jak tylko zobaczyłem, że włącza na maualny tryb od razu pomyślałem "no ciekawe czy będzie wiedział gdzie na klawiaturze się biegi zmienia..."...a tu proszę ;]
Ale faktycznie...jak tylko zobaczyłem, że włącza na maualny tryb od razu pomyślałem "no ciekawe czy będzie wiedział gdzie na klawiaturze się biegi zmienia..."...a tu proszę ;]
bambaleon napisał/a:
Ten poradnik tez niczego sobie
HTEPL ? (ha te pe el?) ładnie dokształcony widzę nowy standard protokołu wymyślił
tam wszystko mozna k ur wa ale 2 wbic nie mozna .... hahahha ciekawe czy nitro znalazl ... nie dziwie sie ze zadnego wyscigu nie wygral
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów