📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wyglada jak egzamin na prawko, brakuje jeszcze wódki w prawym reku
Śmiejecie się, ale kiedyś to był szczyt marzeń dziecka, a dzisiaj gnoje sie tną, bo rodziców nie stać na iPhona 4.
brodziu666 napisał/a:
Rosyjski egzamin na prawo jazdy
w 1:05 uderza w przeszkodę, egzamin pozytywny
Kurwa, chcę to mieć. Jak to się nazywa, można gdzieś to kupić?
japierdole to jeszcze chyba spalinowe jest
kurwa szkoda że taki krótki ten film,wkręciłem się jak chińczyk w szprychy
grałem w to 25 lat temu u kolegi bo ja nie miałem
wiedziałem że wkońcu zrobią xboxa 720 ! wreszcie granie w 3d na żywo , bez telewizora ~!
zabawka typu sam zdielal do kupienia w zestawie zrob se sam
WhyMe? napisał/a:
Mi tam się podoba. Obawiam się że gra jest 2 osobowa. Jedna osoba gra a druga pedałuje
Nie, był taki gówniany silniczek na baterie Miałem kiedyś coś takiego, była jeszcze wajcha do zmieniania prędkości, co by różnorodniej było
Mi niestety pogubiły się te samochodziki, to używaliśmy zwykłych magnesów albo kulek metalowych ale te się gubiły na trasie i były podsterowne xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów