📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cenius, ten co wolniej truchtał to chyba Shinji Kagawa. On od defensywy raczej nie jest.
Awyhter napisał/a:
Ogólnie piłkarz był nazywany najlepszym obrońcą premier league *
świata
Gdyby nie kontuzje to śmiało można by go nazwać jednym z najlepszych obrońców w historii.
Cytat:
i zobacz co się stało z Twoim murzyńskim bohaterem jak już dobiegł
no i co sie miało stac?
Vidic chciał tylko wyejabc pilke gdziekolwiek a Walker ją przejąc
Nie widzisz rumunie różnicy?
I poza tym
jak on jest czarny to ty jesteś uczciwym cyganem.
Szybkość ma niesamowita.
a tutaj polska liga
cenius napisał/a:
Miał dwa razy bliżej a dobiegli w tym samym momencie. kozak z tego typa drugiego.
a kto biega szybciej, biały, 30 letni koleś powyżej 190cm wzrostu i ponad 90 kilo mięśni, czy czarnuch w okolicach dwudziestki 180 wzrostu?
CrashDOW to ty chyba nie grałeś nigdy z kumplami na podwórku... nie takie rzeczy się robiło dla "poświęcenia".
za premier league zawsze piwo! za Manchester United drugie! i trzecie za Vidie!
niech te wszystkie lamusy co nie potrafili grać w piłę za małego gnoja popatrzą sobie co to znaczy dostać kopa w pełnym biegu albo zderzyć się z kimś... a dopiero później niech zaczną pierdolić farmazony, że piłka nożna to sport dla panienek
tak na szybko mi się przypomniało:
youtube.com/watch?v=UPCneLdLOF0
niech te wszystkie lamusy co nie potrafili grać w piłę za małego gnoja popatrzą sobie co to znaczy dostać kopa w pełnym biegu albo zderzyć się z kimś... a dopiero później niech zaczną pierdolić farmazony, że piłka nożna to sport dla panienek
tak na szybko mi się przypomniało:
youtube.com/watch?v=UPCneLdLOF0
Oskarboss96 jeśli piszesz do mnie leszczu to najpierw naucz się używać opcji kopiuj/wklej, bo nawet nicka nie potrafisz przepisać, potem możemy pogadać
zobaczcie ten faul na Vidiciu i chwilę po tym 1:01 jak gość, który go faulował jest znoszony z boiska, a Vida śmieje się schodząc z boiska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów