📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Anthony Pettis. Od dwóch dni mistrz lightweigt division WEC. Polecam oberzjeć wszystkie walki tego pana. Nowa era mma.
"Wiem, że bardzo się starasz, ale piwa nie będzie. Jeszcze za mało fajny jesteś, więcej pokory bracie .. więcej pokory."- Odezwał sie ten który jest od 2 tygodni na tym portalu
W wrestlingu jeszcze by tamten wstal, wyrwal slup i mu najebal, a walka toczyla by sie dalej. Pozdro dla inteligentnych fanow wrestlingu (ups oksymoron).
Stunter17xfr napisał/a:
"Wiem, że bardzo się starasz, ale piwa nie będzie. Jeszcze za mało fajny jesteś, więcej pokory bracie .. więcej pokory."- Odezwał sie ten który jest od 2 tygodni na tym portalu
No nie... Za to odezwał się ten który jest na sadolu tak długo, że już zdążył zapomnieć jak się cytuje...
@up
Nie muszę cytować, skoro piszę bezpośrednio po przedmówcy, lmao.
Skoro piszę @up - wiadomo, że chodzi o post nade mną, a jeśli jesteś uwsteczniony i nie rozumiesz odpowiedzi jeśli nie są poprzedzone cytatem to po prostu
btw : czytałem/oglądałem sadola wcześniej niż rodzice kupili Ci kompa na komunię ( co było widać błędem ), a że nie czułem potrzeby zakładania konta to druga sprawa. Czasami jednak lepiej jest nie mieć konta, żeby nie czytać zaczepek takich przychlastów Więc jak już się przyjęło tutaj, pozdrawiam Cię gorąco słowami : Wykuriaj stąd!
Nie muszę cytować, skoro piszę bezpośrednio po przedmówcy, lmao.
Skoro piszę @up - wiadomo, że chodzi o post nade mną, a jeśli jesteś uwsteczniony i nie rozumiesz odpowiedzi jeśli nie są poprzedzone cytatem to po prostu
btw : czytałem/oglądałem sadola wcześniej niż rodzice kupili Ci kompa na komunię ( co było widać błędem ), a że nie czułem potrzeby zakładania konta to druga sprawa. Czasami jednak lepiej jest nie mieć konta, żeby nie czytać zaczepek takich przychlastów Więc jak już się przyjęło tutaj, pozdrawiam Cię gorąco słowami : Wykuriaj stąd!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów