18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
e................7 2010-12-18, 10:55
Anthony Pettis. Od dwóch dni mistrz lightweigt division WEC. Polecam oberzjeć wszystkie walki tego pana. Nowa era mma.
Zgłoś
Stunter17xfr 2010-12-18, 15:09 1
"Wiem, że bardzo się starasz, ale piwa nie będzie. Jeszcze za mało fajny jesteś, więcej pokory bracie .. więcej pokory."- Odezwał sie ten który jest od 2 tygodni na tym portalu
Zgłoś
xoludus 2010-12-18, 15:30
W wrestlingu jeszcze by tamten wstal, wyrwal slup i mu najebal, a walka toczyla by sie dalej. Pozdro dla inteligentnych fanow wrestlingu (ups oksymoron).
Zgłoś
Cheetosi 2010-12-18, 21:28
Coś pięknego Szkoda że slowmo nie ma (czy coś takiego)
Zgłoś
Kopaka 2010-12-18, 22:00
Stunter17xfr napisał/a:

"Wiem, że bardzo się starasz, ale piwa nie będzie. Jeszcze za mało fajny jesteś, więcej pokory bracie .. więcej pokory."- Odezwał sie ten który jest od 2 tygodni na tym portalu

No nie... Za to odezwał się ten który jest na sadolu tak długo, że już zdążył zapomnieć jak się cytuje...
Zgłoś
anaruku 2010-12-18, 23:25
@up
Nie muszę cytować, skoro piszę bezpośrednio po przedmówcy, lmao.
Skoro piszę @up - wiadomo, że chodzi o post nade mną, a jeśli jesteś uwsteczniony i nie rozumiesz odpowiedzi jeśli nie są poprzedzone cytatem to po prostu

btw : czytałem/oglądałem sadola wcześniej niż rodzice kupili Ci kompa na komunię ( co było widać błędem ), a że nie czułem potrzeby zakładania konta to druga sprawa. Czasami jednak lepiej jest nie mieć konta, żeby nie czytać zaczepek takich przychlastów Więc jak już się przyjęło tutaj, pozdrawiam Cię gorąco słowami : Wykuriaj stąd!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów