📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
G1MP napisał/a:
O kurwa! Ha Ha! Ja go znam! On jest ze Szczecina. Pamiętam jak chodził po mieście i krzyczał Pogoń Pogoń Pogoń Pogoń Pooooogooń itd. Jak dobrze pamiętam to Michał ma na imię ten koleś.
Zamieszkiwał w Centrum ulica Jagieły lub Łokietka teraz widziany jest w Dąbiu. Dalej Wymiata!!
To było naprawdę sadystyczne..
dokladnie, to jeden z najwierniejszych fanow pogoni a do tego jak widac, niezly fazowicz brechtam bo rozpoznaje jeszcze dwoje znajomych na tym filmiku
Nerd to taki lamus jak ty, ze cie tam nie bylo tylko siedzisz cale zycie przed kompem. Chlopaczyna sie przynajmniej dobrze bawil... A po przepustce ze szpitala dyma twoja stara. Elo
zażywasz przegrywasz
Ej kurwa jeszcze tylko Chakiego brakuje który po całym mieście popierdala. Żałuję że ich dwóch razem nigdy nie widziałem
Ale bas ja pierdole
Niech płaci czerwona hołota"
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Nerd to taki lamus jak ty, ze cie tam nie bylo tylko siedzisz cale zycie przed kompem. Chlopaczyna sie przynajmniej dobrze bawil... A po przepustce ze szpitala dyma twoja stara. Elo
Ja po prostu skopiowałem oryginalny tytuł z innego portalu. A poziom Twojej wypowiedzi świadczy o tym, że chyba mało miałeś do czynienia ze szkołą, ale spokojnie - wszystko przed Tobą, wszechwiedzący napinaczu
ej... on jest ze Szczecina ... pare razy go widziałem na ulicy
sex muzyka politechnika
nie wszyscy nasi studenci tak wyglądają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów